Brigitte Sfăt, nou iubit. Ilie Năstase: ''Știam, să fie sănătoasă''

Brigitte și Ilie Năstase
Brigitte și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a anunțat pe rețelele sociale că are o nouă relație, iar Ilie Năstase este liber să își refacă viața. Fostul tenismen știa despre decizia brunetei și mărturisește că aceasta este plecată în vacanță cu noul iubit.

Brigitte Sfăt are un nou iubit. La 7 luni, după ce a introdus actele de divorț, bruneta a decis să își facă o nouă relație și să nu se mai împace cu Ilie Năstase.

"Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat, în nenumărate rânduri, să reparam ceea ce nu mai mergea în casnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevarată prinţesă şi îi doresc, sincer, să fie fericit", a scris Brigitte pe contul personal de Facebook. 

Contactat de jurnaliștii de la click.ro, Ilie Năstase a mărturisit că știa despre noul iubit: “Ştiam despre relaţie, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanţă în Turcia, sunaţi-o pe ea pentru alte detalii”.

Vezi și: Brigitte și Ilie Năstase, scandal în stradă. L-a împins din mașină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel