Brigitte Năstase, intervenție neobișnuită: 100 de fire introduse în față cu acul

Brigitte Năstase a luat decizia de a-și face o intervenție mai puțin obișnuită, care, spune ea, îi întinerește foarte mult aspectul tenului.

Este vorba despre liftingul facial cu fire resorbabile, care presupune introducerea unor fire la nivelul feţei, cu ajutorul unor ace. Brigitte are 100 de astfel de fire, potrivit Click!.

"Aveam faţa pătrată şi puţin lăsată. Nu îmi plăcea deloc, iar prietena mea, care îşi făcuse tratamentul şi arăta wow, m-a dus la cel mai bun medic care face acest gen de lifting facial cu fire resorbabile, nu cu bisturiu. După o perioadă de două luni, aceste fire se topesc şi produc o reţea de colagen ce întinereşte faţa.

Arăta cu zece ani mai tânără. Am urmat şi eu procedura, care a însumat trei etape în decurs de un an şi jumătate. Se începe de la ochi, obraji, iar acum mi-am făcut ultima etapă, în zona gâtului.

Sunt foarte mulţumită, procedura nu doar şterge ridurile, ci şi sculptează faţa. Acum nu mai am faţa pătrată, este ascuţită. Îmi permit să merg nemachiată, am o faţă fresh, foarte elastică. Eu sunt împotriva injecţiilor cu acid hialuronic, pentru că eu am avut probleme cu faţa din cauza asta", a declarat Brigitte pentru Click!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel