Brigitte, înjurată pe stradă: A spus că anunță poliția, dacă nu îi arăt buletinul

Ema Apostu / 01 noi 2018 / 11:40 Salveaza PDF Comentarii
Brigitte Sfăt
Descriere foto: Brigitte Sfăt

Brigitte a povestit cum un bărbat a început să îi vorbească urât, când a încercat să-și parcheze mașina și nu a lăsat-o, spunându-i că nu are voie deoarece nu locuiește în acea zonă.

„Cea mai proastă experiență pe care am putut să o am a fost astăzi, în drum spre salonul T....., unde încerc de cinci zile să îmi fac o întreținere la gene.... Luni, la ora 18:00, am fost programată la genuțe, dar se pare că era o recepționeră nouă, care a uitat să mă scrie pe programator, atunci când am sunat și mi-a stabilit ora de întreținere. Ok, am zis să nu mă enervez, deși am condus 50 de minute din Pipera până la acest salon și am renunțat și la o programare la medic că na, frumusețea înainte de toate.

Astăzi, ora 18:00, ora la care am fost reprogramată, ce credeți? Nu am putut intra pe strada salonului, deoarece un domn cu un limbaj deocheat a spus că anunță poliția dacă nu îi arăt buletinul că locuiesc acolo. Sunând la salon, să anunț că voi întârzia, ce credeți? Sosește soțul T... (proprietara salonului), care după ce dă mână cu respectivul riveran' îmi spune: „Hai mă, dă cu spatele, ce atâta vorbă?", a povestit Brigitte.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23