Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. ELIMINARE surprinzătoare

Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. ELIMINARE surprinzătoare
Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. ELIMINARE surprinzătoare

Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, la Bravo, ai stil! a fost prima Gală eliminatorie. Emoțiile au fost foarte mari pentru concurente.

Mirela este prima concurentă eliminată din noul sezon Bravo, ai stil!

Publicul a ales ca Nadina să rămână în competiție. 

În urma steluțelor strânse în ultimele săptămâni, Alina a fost salvată de la eliminare.

Ilinca este prima concurentă care se salvează pentru că a obținut 14 puncte din partea juraților.

Alina, Ilinca, Mirela și Nadina sunt propuse pentru eliminare la Bravo, ai stil! Acestea au fost deciziie juraților.

Corina se află pe primul loc în preferințele juraților, iar Alina s-a situat pe ultimul loc.

Update: Ultima concurentă a fost Valeria. Iată ce note a primit: Anda Adam - 3, Raluca Bădulescu - 2, Cătălin Botezatu - 2, Maurice Munteanu - 1.

Update: A venit rândul Mirelei. Amintim că ea este propusă spre eliminare. Anda Adam a apăsat pe buton și a blocat momentul pentru că nu i-a plăcut prestația. Iată ce note a primit: Anda Adam - 3, Raluca Bădulescu - 4, Cătălin Botezatu - 3, Maurice Munteanu - 1.

Update: Eliza a urcat pe scenă. Iată ce note a primit: Anda Adam - 3, Raluca Bădulescu - 2, Cătălin Botezatu - 2, Maurice Munteanu - 2.

Update: A urmat Irina. Iată ce note a primit: Anda Adam - 5, Raluca Bădulescu - 5, Cătălin Botezatu - 5, Maurice Munteanu - 4.

Update: Alexandra a defilat și ea la Bravo, ai stil! în încercarea de a străluci. Iată ce note a primit: Anda Adam - 3, Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 1.

Update: A venit rândul Corinei. Jurații au apreciat foarte mult prestația tinerei. Iată ce note a primit: Anda Adam - 5, Raluca Bădulescu - 5, Cătălin Botezatu - 5, Maurice Munteanu - 5.

Update: A urmat momentul Nadinei.  Iată ce note a primit: Anda Adam -  2, Raluca Bădulescu - 2, Cătălin Botezatu - 1, Maurice Munteanu - 1. ”N-ai ce căuta în acest concurs”, i-a spus Botezatu.

Update: Alina a fost a treia concurentă care a defilat. Momentul artistic a fost înghețat. Raluca Bădulescu a apăsat pe buton pentru că momentul Alinei a fost plictisitor. Este o nouă regulă la Bravo, ai stil! Iată ce note a primit: Anda Adam -  2, Raluca Bădulescu - 1, Cătălin Botezatu - 1, Maurice Munteanu - 1. 

Update: Bianca a fost a doua concurentă care a defilat.  Iată ce note a primit: Anda Adam -  4, Raluca Bădulescu - 2, Cătălin Botezatu - 2, Maurice Munteanu - 2. Bianca a început să plângă când a văzut ce note a luat. Mai mult decât atât, a spus către jurați: ”vă bateți joc de mine?”. Vezi aici, pe larg, subiectul de scandal.

Update: Ilinca este prima concurentă care a pășit în platou. Ilinca se vrea regina de gheață în această seară. Iată ce note a primit: Anda Adam -  5, Raluca Bădulescu - 4, Cătălin Botezatu - 2, Maurice Munteanu - 3. Nu uitați că Ilinca este propusă pentru eliminare.

------

Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. Ilinca, Mirela și Nadina sunt propuse pentru eliminare la Bravo, ai stil! Acestea au fost deciziie juraților. Emoțiile sunt foarte mari, însă nu este totul pierdut! Nimeni nu este protejat deocamdată, motiv pentru care ne putem aștepta și la răsturnări de situație. 

Încă o propunere spre eliminare

Până acum, doar trei concurente sunt propuse spre eliminare, dar în Gala de sâmbătă seară vom afla numele celei de-a patra. Factori importanți în salvarea lor de la eliminare sunt punctele și steluțele din partea juraților, din cele trei săptămâni de competiție și, de asemenea, voturile telespectatorilor.

Iarna, subiect de Gală

Conceptul propus de cei patru jurați pentru această Gală este unul spectaculos, "Iarna". Dacă unele momente puse în scenă de concurente vor fi taxate și vestimentațiile aspru criticate, altele se vor bucura de aprecierea juraților, primind note maxime. Bianca se simte subestimată și, în lacrimi, agită spiritele în platoul emisiunii. Raluca Bădulescu nu se sensibilizează și nu o menajează deloc pe tânără. Nici Cătălin Botezatu nu ezită să o taxeze pe concurentă, vizibil deranjat de atitudinea sfidătoarea a acesteia.

Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. Corina, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România, nu sparge gheața în Gala eliminatorie de sâmbătă seară, dar momentul ei încălzește inimile juraților. Spontaneitatea și creativitatea concurentei, momentul original pe care îl va pune în scenă în Gală se bucură de aprecierea tuturor. Să fie notă maximă, pe linie, oare? Fascinate de moment, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Anda Adam își fac de cap cu instrumentul muzical al Corinei, oferind o prestație muzicală de zile mari.

Nu ratați Gala eliminatorie Bravo, ai stil!, difuzată sâmbătă seară, începând cu ora 23:00, la Kanal D! Vom afla împreună numele concurentei eliminate.

Bravo, ai stil! Gală 19 ianuarie. Stați pe DC News pentru a afla cele mai tari momente din emisiune, dar și numele fetei care va pleca acasa în Gala eliminatorie de sâmbătă seară! Nu uitați: emisiunea începe la ora 23:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel