BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. A fost o seară palpitantă la "Bravo, ai stil!" sâmbătă, 21 octombrie 2017. Telespectatorii au putut afla cine a rămas în cadrul "Bravo, ai stil!" cu drepturi depline și ce s-a întâmplat cu Emiliana și Iuliana.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. Potrivit deciziei juriului, Irina a fost prima eliminată. Pe primul loc, în această săptămână, s-a clasat Alina cu 26,6% în preferințele telespectatorilor.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. După ce s-a anunțat acest lucru, juriul a revenit cu o nouă decizie: Naba își merită locul în continuare la "Bravo, ai stil!". Este concurentă cu drepturi depline. Apoi, Sorina a fost eliminată de Iulia Albu.

[citeste si] 

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. Inițial, Emiliana și Iuliana nu au putut răsufla ușurate. Exista posibilitatea ca una dintre ele să fie eliminată din competiție. Jurații au decis ca și Sabina să primească o șansă și să rămână la "Bravo, ai stil!".

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. Din păcate, o altă concurentă a fost nevoită să plece din concurs și aceea a fost Luminița. Restul fetelor au rămas concurente cu drepturi depline la "Bravo, ai stil!" cu precizarea că Iuliana și Emiliana vor concura separat. 

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 21 octombrie. Nu ratați emisiunea "Bravo, ai stil!" difuzată de luni până vineri, de la ora 16:30, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 22:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel