BRAVO, AI STIL! ELIMINARE șoc 14 octombrie 2017 sâmbătă

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Gala "Bravo, ai stil!" de sâmbătă, 14 octombrie 2017, s-a terminat cu emoții foarte mari pentru că o concurentă a fost eliminată.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Protejatele serii au fost Anca, Beatrice, Emiliana și Iuliana. Tema BOLLYWOOD le-a dat mari bătăi de cap concurentelor, dar unele dintre ele au reușit să surprindă plăcut juriul.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. În cele din urmă, sâmbătă, 14 noiembrie, la gala "Bravo, ai stil!", la duel, au intrat Ramona și Naba. Acestea au venit în fața juraților pentru a afla care dintre ele va părăsi competiția.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Pe locul trei s-a aflat, în topul preferințelor telespectatorilor, Alina, cu 17,3%. Pe locul doi s-a clasat Naba, iar pe primul loc s-a situat Ramona. Așadar, spre surprinderea tuturor, Naba a fost concurenta care a părăsit competiția "Bravo, ai stil!".

VEZI ȘI: Bravo, ai stil! Ramona, ținută de COȘMAR. Nota 1-VIDEO

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. "Nu există o mai mare întorsătură ca la "Bravo, ai stil!". Când v-am zis că acesta este un reality show în care se întâmplă lucruri... nu că neașteptate... ci exact ca în viață! ȘOC, ȘOC, ȘOC. Nu mă așteptam", a spus Raluca Bădulescu după ce a aflat că Naba a plecat din concurs.

VEZI ȘI: BRAVO, AI STIL! 14 octombrie. Scandal între Iulia Albu - Raluca Bădulescu

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. "Nu am crezut că ambele concurente, Ramona și Naba, vor fi pe locuri fruntașe în votul telespectatorilor. Până la urmă... despre asta este vorba. Nu s-a mai întâmplat așa ceva de trei sezoane "Bravo, ai stil!", a adăugat Iulia Albu.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel