Bravo, ai stil, concurente sezon nou. Iată cine sunt

Luni, s-a dat startul emisiunii „Bravo, ai stil”, care va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:30, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D. Din aproape 6.000, numai 12 tinere au reuşit să treacă de rigorile preselecţiei.

Bravo, ai stil, concurente: Noutatea acestui sezon este data de faptul ca dintre cele 12 fete, doua vor evolua ca o echipa, in sensul ca doua fete vor ocupa o singura pozitie in concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; Emiliana si Iuliana vor deflila impreuna in fata juratilor si tinutele lor vestimentare le vor fi analizate si comentate ca un tot unitar.

Bravo, ai stil, concurente: Roxana are 32 de ani, este din Constanta si a absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica. Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Desi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi învingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are aşteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

Bravo, ai stil, concurente: Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu si Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzanta, perspicace si vrea să-şi depăşească limitele şi să experimenteze tot ce este nou. Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi sa-i investească într-o afacere proprie.

Bravo, ai stil, concurente: Anca are 31 de ani, este din Valenii de Munte si a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde împărtăşeste informatii utile si se recomanda ca fiind o persoană deschisă. Anca practica yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor.

Bravo, ai stil, concurente: Ramona are 18 ani, este din Corabia (judetul Olt) si işi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune ca dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părinţii şi va pleca la studii în străinătate.

Bravo, ai stil, concurente: Bianca are 24 de ani, s-a nascut la Piatra Neamt, iar in prezent locuieste la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderoba bogata, ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

Bravo, ai stil, concurente: Iuliana are 19 ani si este din Mangalia, iar Emiliana are 18 ani si este din Constanta. Impreuna vor evolua ca o echipa, au un singur numar de identificare la care telespectatorii le pot vota. Iuliana cocheteaza cu modelingul de cativa ani. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă, un pic timidă si ca are foarte multi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive. Emiliana este o fire vesela, prietenoasa si sufletista. De asemenea, aceasta adoră să facă sport, pasiunea ei fiind water ski-ul.

Bravo, ai stil, concurente: Beatrice are 35 de ani, locuieste in Bucuresti si este casatorita de 2 ani. A absolvit Facultatea de Jurnalism si spune ca cea mai mare calitate a sa este adaptabilitatea. Se declara o persoană justiţiară, socilabilă si selectivă, iar cel mai mult işi doreşte să trăiască experienţa „Bravo, ai stil!", fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a câştiga.

Bravo, ai stil, concurente: Alina are 27 de ani, este din Bucuresti si a absolvit facultatea de Marketing în cadrul Universităţii Româno-Americană precum si un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală. Tanara spune despre ea ca este o fire posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă si ca adora sa iasa in evidenta.

Bravo, ai stil, concurente: Alexandra are 26 de ani, este din Bucuresti si a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, specializarea – Artele spectacolului – actorie. În prezent este actriţă la Teatrul „Nottara". Se autocaracterizeaza ca fiind o persoană corectă şi uşor impulsivă.

Bravo, ai stil, concurente: Irina are 18 ani si este din Bucuresti. Ambiţioasă, puternică şi foarte sociabilă, fata spune ca este o fire vulcanică, trăieşte momentul, îi place să deţină controlul în orice situaţie. Afirma ca intotdeuna a vrut să participe într-o emisiune televizată.

Bravo, ai stil, concurente: Naba are 23 de ani, este de origine irakiană, însă locuieşte de multi ani în România, la Oradea. Este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Naba spune despre ea ca e sufletistă, darnică şi foarte populară. Declara ca dacă va câştiga, va investi banii într-un atelier de haine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel