BRAVO, AI STIL! Andreea Bănică în lacrimi

Noua prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil", cea care o înlocuiește pe Ilinca Vandici, cântăreața Andreea Bănică a avut parte de un "botez" greu în televiziune.

Andreea Bănică a avut parte de o farsă din partea colegilor săi de la Kanal D. Frumoasa artistă mai avea putin și izbucnea în lacrimi.

Complicele principal a fost Andreea Mantea, împreună cu jurații de la "Bravo, ai stil". Acestia au făcut comentarii răutăcioase la adresa ținutei purtate de prezentatoare.

"Andreea, dar altceva de încălțat nu ai?", a întrebat-o Maurice Munteanu, în timp ce Iulia Albu a întărit ideea că pantofii cântăreței nu erau cei potriviți, spunând că "sunt urâți". 

Ironizată de colegi, Andreea Bănică a început să se bâlbâie în timpul filmărilor. Mantea a apărut și ea în platou și i-a spus prezentatoarei de la "Bravo, ai stil", că ținuta pe care o poartă nu este bună.

"Voi filmați? Nu e repetiție sau exercițiu? Tu așa apari îmbrăcată? Eu am crezut că e halat", a spus uimită Andreea Mantea despre rochia cântăreței.

După toate cele auzite, Andreea Bănică a cedat presiunii și a început să plângă, dar și-a revenit când a aflat că totul a fost o farsă și a văzut tortul pregătit de echipa Wowbiz. 

Vezi toata farsa aici:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel