Botezatu, diagnostic cumplit. Designerul are motive de îngrijorare

catalin_botezatu_25694200_84775200
catalin_botezatu_25694200_84775200

Cătălin Botezatu trece prin clipe grele. În urmă cu câteva zile s-a internat la o clinică din Turcia, iar diagnosticul pus de medici este unul destul de dur.   

Creatorul de modă a povestit că în ultima vreme a avut dureri puternice de cap și din acest motiv a decis să apeleze la ajutorul doctorilor.

"Nişte prieteni care sunt medici în SUA mi-au povestit mai de mult despre această clinică. Pentru că în ultima perioadă tot aveam dureri cumplite de cap, am hotărât să merg pentru câteva zile să-mi fac nişte investigaţii complete. M-am dus singur pe picioare, m-am întors tot singur şi tot pe picioare"... mărturiseşte vedeta, deranjat de zvonurile apărute cum că ar avea probleme grave de sănătate.

"Mi s-a spus că am migrenă de tip aură şi că una dintre arterele care ajung la creier este foarte mult dilatată faţă de valorile normale, eu am 4,7 mm, iar cota de alarmă maximă este de 5 mm deci...", a povestit designerul pentru Ziarul Ring, dând de înţeles că suferă de anevrism cerebral, o afecţiune care, netratată, poate avea însă şi consecinţe grave precum hemoragia cerebrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel