Botezatu despre Bianca: Cineva trebuie să-i sufle în cască

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată la adresa fostei sale prietene, Bianca Drăgușanu, când a aflat că aceasta va avea o emisiune proprie la Kanal D. „Ei trebuie să-i şoptească cineva în cască ce să spună sau să citească după prompter", a atacat-o Botezatu.

[caption id="attachment_202891" align="alignnone" width="640" caption="Cătălin și Bianca, pe vremea când formau un cuplu"][/caption]

Se pare că securea războiului dintre fostul cuplu, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, nu a fost îngropată încă, după peste doi ani de la despărțirea acestora..

Bianca Drăguşanu a promis cu ceva timp în urmă că va reveni pe sticlă, şi se pare că reuşeşte să se ţină de promisiune. Frumoasa roşcată a reuşit să-i convingă pe turcii de la Kanal D să-i dea pe mână o emisiune. Astfel, ea semnează chiar în aceste zile contractul, fapt care l-a făcut pe Botezatu să-şi iasă din minţi. Designerul o atacă dur pe fosta lui iubită şi nu crede ca aceasta va face mulţi purici ca prezentatoare, scrie click.ro.

 „Ei trebuie să-i şoptească cineva în cască ce să spună sau să citească de pe prompter! Altfel, nu o văd bine! Eu am vrut să o trimit la studii în Los Angeles, dar nu m-am înţeles cu ea", a declarat Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel