Urmărește emisiunea live


BOMBĂ în cazul divorțului lui Pepe. Raluca Pastramă, BĂTUTĂ în fața fetițelor

Apar detalii șocante despre Pepe și Raluca Pastramă.

Potrivit CANCAN, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă ar fi deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Raluca Pastramă a decis să ceară ajutorul autorităților după ce ar fi primit câteva mesaje de amenințare din partea artistului. Însă, motivul real pentru care soția lui Pepe a cerut ajutorul autorităților este altul!

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Se pare că cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul a lovit-o. 

Vestea că divorțează a fost dată de Pepe, pe canalul lui de Youtube, unde a dezvăluit că Raluca a fost cea care a cerut divorțul.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus artistul.

"Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus Pepe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel