Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, se află în stadiu terminal. Nick Gordon, acuzat că a accesat contul iubitei

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston în vârstă de 22 de ani, aflată în comă de mai multe luni, a fost transferată la un centru pentru bolnavi aflați în stadiu terminal, informează AFP.

"În ciuda îngrijirii primite de la mai multe instituții, starea ei de sănătate continuă să se deterioreze", a explicat într-o declarație matușa sa, Pat Houston.

"Ea a fost dusă într-un centru de îngrijiri paleative. Va mulțumesc tuturor pentru mesajele de sprijin și rugăciuni. Acum este în mâinile lui Dumnezeu", a adăugat ea.

Accidentul tinerei Bobbi Kristina Brown amintește de cel al mamei sale, Whitney Houston, care a fost găsită decedată în cada de baie, în Los Angeles, la 11 februarie 2012, în ajunul Premiilor Grammy. 

Citește și: Bobbi Kristina. Membrii familiei își iau rămas bun de la fiica lui Whitney Houston


Bobbi Kristina, care a moştenit averea mamei sale, a fost găsită în stare de inconştienţă de iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cuplului  în cada de baie la 31 ianuarie, la Atlanta.

Nick Gordon a fost acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, iniţiat miercuri, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă. 

Procesul a fost demarat în statul american Georgia, de administratorii averii lui Bobbi Kristina, desemnaţi de un tribunal local. 

Potrivit acuzaţiilor formulate în acest proces, Bobbi Kristina s-a certat într-un mod foarte zgomotos cu Nick Gordon pe 31 ianuarie. La încheierea disputei, ea "nu prezenta semne vitale de viaţă şi era în stare de inconştienţă, cu faţa în jos în cadă, cu gura umflată şi cu un dinte lipsă".

Potrivit acuzatorilor, comportamentul lui Nick Gordon a avut drept consecinţă faptul că "Bobbi Kristina Brown a a suferit leziuni fizice care îi ameninţă viaţa". 

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston încă de la vârsta de 12 ani, însă nu a fost adoptat în mod legal de celebra cântăreaţă americană, Ulterior, el a început o relaţie cu Bobbi Kristina şi, după moartea artistei americane, cei doi tineri au început să îşi spună "soţ" şi "soţie", deşi s-au căsătorit niciodată oficial. 

Potrivit aceloraşi acuzaţii formulate în procesul care a fost demarat miercuri, Nick Gordon a început să o agreseze fizic pe Bobbi Kristina şi a încercat să preia controlul asupra sumelor de bani substanţiale pe care iubita lui le moştenise de la mama ei.

Nick Gordon a accesat contul bancar al Bobbi Kristina Brown

"Chiar şi după ce Bobbi Kristina a fost spitalizată şi se afla în comă, Nick Gordon a accesat contul bancar al ei şi i-a furat suma de 11.000 de dolari", se afirmă în aceleaşi documente oficiale.

Membrii familiei Houston i-au interzis lui Nick Gordon să o mai viziteze la spital pe Bobbi Kristina, începând din februarie.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel