Billboard 200: Bon Jovi, în fruntea topului pentru a șasea oară

Noul album al rockerilor de la Bon Jovi și cântăreața R&B Alicia Keys se aflau, luni, pe primele locuri în topul american Billboard 200 Albums, în timp ce coloana sonoră a filmului pentru copii ''Trolls'' a urcat pe a treia poziție, informează Reuters, notează Agerpres.

Albumul This House Is Not For Sale al formației Bon Jovi s-a vândut în 129.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, potrivit cifrelor date publicității de Nielsen SoundScan.

Here, cel mai recent produs discografic al lui Keys, a cărei carieră se bucură de o evoluție progresivă datorită aparițiilor în juriul show-ului de televiziune The Voice, a ajuns pe locul secund al topului, cu vânzări de 50.000 de copii.

Topul Billboard 200 centralizează datele privind vânzările albumelor, vânzările melodiilor (10 melodii reprezintă echivalentul unui album) și activitatea muzicală pe platformele de streaming (1.500 de streamuri echivalează cu un album).

Coloana sonoră din filmul de animație Trolls, pe care și-au adus contribuția vedete precum Justin Timberlake, Ariana Grande, Gwen Stefani și Anna Kendrick, a urcat pe locul 3 de pe poziția 39 ocupată săptămâna trecută, cu circa 46.000 de unități vândute, mai arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel