Bianca Drăgușanu, TORTURATĂ "CINCI ore"! Video TERIFIANT. Plină de VÂNĂTĂI. Cum a reacționat Alex Bodi: "S-a transformat"

Bianca Drăgușanu, apariție greu de privit. Ar fi fost snopită în bătaie de soțul ei. Imagini terifiante surprinse la locuința lor. 

La doar câteva zile de la împăcarea după așa-zisa "despărțire definitivă" , Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite și a fost supusă unui episol de violență extremă. Fosta prezentatoare TV ar fi fost bătută cu bestialitate de partenerul ei, Alex Bodi, iar cancan.ro a surprins imagini greu de crezut și urmărit. 

Bianca Drăgușanu, imagini terifiante. S-a transformat!

Potrivit unor surse ale jurnaliștilor de la cancan, recent, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au escaladat într-o manieră terifiantă. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit. Mai exact, vedeta ar fi fost bătută cu bestialitate de afacerist, iar întregul episod înforător ar fi durat nici mai mult, nici mai puțin de cinci ore, timp în care Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun.

Mai mult, paparazzi au fost prezenți la locuința din Pipera a celor doi și imediat după ce au coborât, Bianca Drăgușanu a scos la iveală urmele îngrozitorului moment prin care a trecut. Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, vedeta avea urme vizibile de violență. Avea fața tumefiată și era extrem de vânătă la un ochi. Semn clar că episodul violent a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

În momentul în care cuplul a remarcat echipa paparazzi, Alex Bodi s-a ”transformat” într-un veritabil cavaler. Extrem de grijuliu, aparent vorbind, pentru că vânătăile oribile de pe fața Biancăi spun cu totul altceva, s-a dus către iubita lui și a ajutat-o să intre în casă.

Prima reacție a lui Alex Bodi, după incident

”Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel