Bianca Drăgușanu, mesaj ciudat: Îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă

După ce, zilele acestea, a avut numai critici jignitoare la adresa  unor vedete, Bianca Drăgușanu revine. De data aceasta, a transmis un mesaj ciudat.

”Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel