Bianca Drăgușanu: Nu sunt o curvă. Nu m-am culcat cu Cristea la Paris

Saga Biancăi Drăgușanu este departe de a se fi încheiat. Într-un interviu pentru libertatea.ro, aceasta declară că nu se consideră nici pe departe o femeie care schimbă bărbaţii ca pe ciorapi, aşa cum mulţi s-au grăbit să susţină, în această perioadă sensibilă din viaţa sa. 

Despre intenția roșcatei de a se sinucide, aceasta a declarat că este o mare prostie.  "Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine... În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit... De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore...", a declarat Bianca.

În ceea ce privește relația cu Victor, aceasta spune că încearcă să aibă o relaţie de prietenie. "Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut".

Ajungând la relația cu Cristea, Bianca spune că toată lumea o consideră o curvă. "Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul".

Despre escapada de la Paris, Bianca spune că a acceptat invitația la Paris fără a bănui implicațiile ulterioare. “Am vrut pur şi simplu să stau cu un prieten, să vorbesc, să fac o schimbare. Nu m-am culcat cu Adrian. Doar am mers cu el la Paris, fără să mă gândesc la consecinţe. Mi se întâmplă să fac astfel de lucruri impulsiv, fără să stau prea mult pe gânduri. Acum îmi pare rău. Dacă ştiam că voi ajunge la divorţ, nu mai plecam. E prea târziu acum ca să mai regret”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel