Bendeac, la limita supraviețuirii: Am mâncat făină cu apă la cuptor cu o șurubelniță și un ciocan

Mihai Bendeac a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui. Actorul a povestit momentele prin care a fost nevoit să treacă.

"Am mers la castinguri, nu luam niciunul. Terminasem facultatea şi eram considerat bun, jucam la Teatrul de Comedie. În vara aia, am făcut foamea pentru că nu am vrut să le cer bani alor mei, i-am minţit că am, că tata îmi spunea "ce o să faci tu cu facultatea asta?". (...) Atunci când se apropia luna iunie şi ştiam că se termină stagiunea - luam un milion jumate - două milioane pe spectacol - am început să pun bani deoparte.

Când începuse vara, nu luasem niciun casting şi mi-am dat seama că aveam 14 milioane pentru trei luni. Am luat nişte foi şi am început să fac o listă, cum să supraviețuiesc în acea vară. Era un lanţ de hipermarketuri în care erau produse mai ieftine şi aveau o zonă cu produse care se apropiau de termenul de expirare. Îmi făceam cumpărăturile de acolo. Luam multă pâine. Era un parizer roşu, fără etichetă, nu îşi asuma nimeni răspunderea pentru el. Aşa am trecut toată vara", a povestit Mihai Bendeac, într-un podcast realizat de Micutzu pe canalul său de YouTube "Micutzu Stand-up Official".

Vezi și: Bendeac, condiție pentru producătorii iUmor: Am avut o înţelegere foarte clară! O spun public!

"Am mâncat făină cu apă la cuptor cu o şurubelniţă şi un ciocan"

"Efectiv, în ultima seară, atunci s-a întâmplat. Filmul se numea "Milionar de weekend". Trecuse mult şi nu îmi luasem banii. Mai aveam două zile până la momentul în care să iau banii. Am mâncat ultima felie de parizer şi mă sună Andi Vasluianu: "Bă, vezi că nu ne dau ăştia banii mâine". Am avut senzaţia că am ajuns la parter instantaneu. Şi zic: "Ah, şi când ni-i dau?". Şi zice: "Vineri". În ultima seară, am mâncat făină cu apă la cuptor, pe care am mâncat-o cu o şurubelniţă şi un ciocan, că nu aveam drojdie. Mâncam firimiturile alea", a mai povestit Mihai Bendeac.

Vezi și: Bendeac, serie pe Netflix despre Ceaușescu: Un film de acţiune extraordinar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel