Bendeac: L-am CĂLCAT cu mașina. Am înghețat. Sper să fiu IERTAT

Mihai Bendeac a făcut o mărturisire cutremurătoare.

A călcat cu mașina un pui de pisică.

"AM CĂLCAT CU MAȘINA UN PUI DE PISICĂ. Da. Tocmai eu. ACe Ventura de România. S-a întâmplat acum 4 zile, în Pasajul Victoriei. Nu știu cum a ajuns un pui de pisică acolo. Ideea e că, fiind și semi-luminat, fiind aglomerație, pare-se că nu l-am observat.

Habar n-aveam că am lovit un pui de pisică. Abia când am ajuns în față, la semafor, un alt șofer mi-a spus. M-am uitat in spate. Nimic. Am crezut că e o glumă. În minte, mi-am creat planul că aș lua pisica, aș ajunge la destinația care era la o stradă distanță (aveam o ședință foto cu Matache) și că l-aș fi rugat pe șoferul Deliei să tragă o fugă cu pisica la un medic.

Dar... Nu vedeam nicio pisică. M-am gândit că a fost o glumă. Exact când s-a făcut verde și mă pregăteam să mă pun în mișcare, am văzut undeva în spate, în pasaj, un Om coborând din mașina lui. A făcut 3 pași printre mașini și a ridicat de jos un pui de pisică. Am înghețat. M-a trezit un claxon din spate și am accelerat, aproape pe pilot automat. În România, București, 2017, există Suflet. Și astfel de gesturi.

O să mă întrebați de ce nu am blocat tot traficul de la Victoriei ca să ajung alergând la mașina aceea din pasaj ca să iau eu pisica de la acel om. Nu știu. Fiindcă eram rușinat și sfârtecat sufletește în secunda aia. Sper să fiu iertat. Și sunt fericit că am descoperit Umanitate în acest gălăcios oraș. Noapte bună!", a povestit Mihai Bendeac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel