Bendeac îl dă spre adopție pe Ics: Parcã mi-am lãsat copilul, aşa am avut senzaţia

Cel mai nou sezon X Factor care va avea premiera duminică, 26 august, de la ora 20.00, revine la Antena 1 cu multe noutăți. Mihai Bendeac şi Vlad Drãgulin au avut parte de experiențe unice în timpul caravanei X Factor.

În cadrul călătoriei făcute prin țară, cu scopul de a cunoaște mai bine concurenții X Factor și de a-i vedea în mediul lor, Mihai Bendeac a salvat de la moarte un cățel, care se afla pe un pod, la o înãlţime foarte mare şi pe lângã care treceau maşini în mare vitezã.

"Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort și pe cale a fi lovit", îşi aminteşte Mihai Bendeac, care mai spune cã imediat s-a creat o legãturã între el şi cãţel. „Era tot timpul cu ochii la mine. În momentul ãla m-am înmuiat complet. Imposibil sã-l las aici!", a mãrturisit prezentatorul „X Factor", care i-a gãsit imediat şi un nume."El este Ics".

Şi cum caravana X Factor trebuia sã-şi urmeze drumul, iar Ics avea nevoie de îngrijire de specialitate, Mihai Bendeac i-a gãsit un adãpost pentru câteva zile. „Am zis hai sã-mi iau la revedere de la el! Parcã spunea „cui mã laşi? De atunci am spus: o sã-i gãsim un stãpân. Când l-am lãsat acolo, parcã mi-am lãsat copilul, aşa am avut senzaţia!", mai spune Mihai Bendeac.

La adăpostul din Galați

În prezent, Ics se aflã la adãpostul Help Lăbuș, din Galați şi îşi cautã stăpân, o persoană care să-l iubească și să-l îngrijească. Și pentru că toată echipa X Factor s-a atașat foarte mult de cățel, şi au ţinut legãtura cu cei de la adãpost, persoana care-l va adopta va face şi ea parte din marea familie a show-ului de la Antena 1 şi va primi o invitație în marea finală live X Factor, unde va veni însoțită de micuțul Ics și unde-i va putea cunoaște pe prezentatori și jurați.

(w670)

Pentru ca adopţia sã fie posibilã, noul stãpân al lui Ics va trebui sã furnizeze adãpostului Help Lãbuş din Galaţi lunar o poză cu el și să anunțe atunci când sunt probleme urgente și nu îl mai pot îngriji, pentru a fi preluat din nou în adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel