Bendeac îl dă spre adopție pe Ics: Parcã mi-am lãsat copilul, aşa am avut senzaţia

Scutaru Cristina / 25 aug 2018 / 09:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cel mai nou sezon X Factor care va avea premiera duminică, 26 august, de la ora 20.00, revine la Antena 1 cu multe noutăți. Mihai Bendeac şi Vlad Drãgulin au avut parte de experiențe unice în timpul caravanei X Factor.

În cadrul călătoriei făcute prin țară, cu scopul de a cunoaște mai bine concurenții X Factor și de a-i vedea în mediul lor, Mihai Bendeac a salvat de la moarte un cățel, care se afla pe un pod, la o înãlţime foarte mare şi pe lângã care treceau maşini în mare vitezã.

"Pe drum, l-am găsit pe el. Slab mort și pe cale a fi lovit", îşi aminteşte Mihai Bendeac, care mai spune cã imediat s-a creat o legãturã între el şi cãţel. „Era tot timpul cu ochii la mine. În momentul ãla m-am înmuiat complet. Imposibil sã-l las aici!", a mãrturisit prezentatorul „X Factor", care i-a gãsit imediat şi un nume."El este Ics".

Şi cum caravana X Factor trebuia sã-şi urmeze drumul, iar Ics avea nevoie de îngrijire de specialitate, Mihai Bendeac i-a gãsit un adãpost pentru câteva zile. „Am zis hai sã-mi iau la revedere de la el! Parcã spunea „cui mã laşi? De atunci am spus: o sã-i gãsim un stãpân. Când l-am lãsat acolo, parcã mi-am lãsat copilul, aşa am avut senzaţia!", mai spune Mihai Bendeac.

La adăpostul din Galați

În prezent, Ics se aflã la adãpostul Help Lăbuș, din Galați şi îşi cautã stăpân, o persoană care să-l iubească și să-l îngrijească. Și pentru că toată echipa X Factor s-a atașat foarte mult de cățel, şi au ţinut legãtura cu cei de la adãpost, persoana care-l va adopta va face şi ea parte din marea familie a show-ului de la Antena 1 şi va primi o invitație în marea finală live X Factor, unde va veni însoțită de micuțul Ics și unde-i va putea cunoaște pe prezentatori și jurați.

(w670)

Pentru ca adopţia sã fie posibilã, noul stãpân al lui Ics va trebui sã furnizeze adãpostului Help Lãbuş din Galaţi lunar o poză cu el și să anunțe atunci când sunt probleme urgente și nu îl mai pot îngriji, pentru a fi preluat din nou în adăpost.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25