Ben Stiller, diagnosticat cu cancer la prostată

Ben Stiller a anunţat, marţi, în timpul unui interviu în cadrul emisiunii ”Howard Stern Show”, că a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu doi ani.

Ben Stiller a vorbit despre felul în care a descoperit şi a tratat cancerul. "M-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva", a spus actorul, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea prostatei.

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a măsura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostată.

Ben Stiller a avut relaţii cu mai multe actriţe celebre la începutul carierei sale, inclusiv cu Jeanne Tripplehorn, Calista Flockhart şi Amanda Peet. În mai 2000 s-a căsătorit cu Christine Taylor, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe o plajă din Hawaii. Cei doi au jucat împreună în filme precum "Zoolander", "DodgeBall: A True Underdog Story", "Tropic Thunder", "Zoolander 2" şi "Arrested Development". Soţii Ben şi Christine Stiller locuiesc la New York şi au împreună doi copii - Ella Olivia, născută pe 9 aprilie 2002, şi Quinlin Dempsey, născut pe 10 iulie 2005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel