BĂTAIE la Antena 1 în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani"

Distracția a început de dimineață azi la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Gașca de la Antena 1 a sărbătorit în direct aniversarea a nouă ani de existență cu multă voie bună și apariții colorate, pentru că tema emisiunii a fost carnavalul. Pene, paiete, costume colorate, samba, dansuri și muzică vioaie, toate au adus un aer de vacanță în casele telespectatorilor Antena 1. De pe lista invitaților din platou nu au lipsit Pepe, Anda Adam, Lidia Buble, Ruby, Theo Rose sau Wilmark, care au venit să le spună matinalilor „La mulți ani".

(w670)

S-a cântat mult azi la „Neatza", s-a dansat, s-au făcut glume și totul a culminat cu o bătaie cu frișcă între vedete. Mai bine spus, Răzvan, Dani și Flavia au fost ținta „bulgărilor" de frișcă cu care s-au înarmat vedete invitate.

[citeste si]

Dacă în restul anului cei doi prezentatori sunt cei care pun întrebări incomode celor ce poposesc pe canapeaua lor, azi a fost rândul celor doi să se afle într-o ipostază nu tocmai confortabilă. Iar fetele au fost generoase atunci când s-a dat startul aruncării cu frișcă. Glumele s-au ținut lanț, băieții și-au amintit de prima emisie de „Neatza", de acum nouă ani, s-au rememorat momente din paltou care au făcut istorie, Flavia a pregătit special pentru această ediție un dans latino alături de Wilmark, iar Vlăduț s-a întrecut pe sine și a pregătit un tort aniversar delicios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel