Bărbații, sub dictatura modei impusă de partenere

Barbatii in cuplu se imbraca dupa gustul partenerelor de viata
Barbatii in cuplu se imbraca dupa gustul partenerelor de viata

Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de cumparaturi, o treime din barbatii care traiesc in cuplu poarta numai haine alese de partenerele de viata.

Autor: Diana Buica 

Site-ul isme.com, arata ca femeile preiau controlul asupra modului in care barbatii lor se imbraca pentru ca acestia sa nu comita "crime", precum sosetele purtate cu sandale sau tinutele complete din denim, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit rezultatelor acestui sondaj,  37% dintre bărbaţii care trăiesc în cuplu nu îşi cumpără niciodată haine singuri, iar 48% dintre aceştia nu au nici cea mai vagă idee asupra mărimii pe care o poartă la haine.

Un sondaj la care au participat aproximativ 2.000 de femei cu varste de peste 50 de ani,  a scos la iveală faptul că bărbaţii obişnuiţi renunţă în general la a le mai păsa de aspectul lor exterior după ce trec de vârsta de 37 de ani.

59% dintre femei recunosc ca se simt fortate sa intervina si sa controleze aspectul tinutelor partenerilor de viata pentru ca acestea sa nu fie lipsite de stil, batranesti sau chiar nepotrivite ca forma.

Femeile care au participat la acest sondaj, spun ca le-ar placea ca partenerii lor de viata sa se imbrace ca George Clooney sau Hugh Grant.

"Crimele" din domeniul modei sarvarsite de barbatii care traiesc in cuplu, sunt: jeansii prea largi, cu talie prea inalta sau scurti, lenjerie intima batraneasca, slip de baie prea decoltat, sandale purtate cu sosete, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel