Bărbații fără copii sunt mult mai deprimați decât femeile fără urmași

depressed-men
depressed-men

Cercetătorii britanici au descoperit că bărbații își doresc la fel de mult ca femeile să aibe copii, dar se simt mult mai deprimați și furioși decât femeile în cazul în care nu au urmași, scrie O cercetare, care a fost prezentată la conferința British Association la Londra astăzi, a constatat că influențele asupra bărbaților și femeilor care își doresc să aibă copii. Femeile fară copii motivează acest fapt prin dorința personală și probleme biologics, în comparație cu bărbații. Bărbații dau vina pe presiuni culturale, sociale și de familie ajungând la depresii majore.

 Robin Hadley, de la Universitatea Keele, a constatat ca 59 % din bărbați și 63% dintre femei au spus că doresc copii. Dintre cei care au vrut copii, 38%  dintre bărbați au trecut prind depresie pentru că nu au avut copii, comparativ cu doar 27% din femei.

"Munca mea arată că a existat un nivel similar de dorință de a deveni părinți în rândul bărbaților fără copii și al femeilor din studiu, și că bărbații au avut niveluri mai ridicate de furie, depresie, tristete, invidie și izolare decât femeile și nivel similar de dorință. Aceasta contestă ideea comună că femeile sunt mult mai susceptibile de a dori să aibă copii decât bărbații. Și că au în mod constant o serie de emoții negative, mai profunde decât bărbații în cazul în care nu au copii., a declarat Robin Hadley.

 El a efectuat sondajul său cu ajutorul unui chestionar on-line în rândul persoanelor în vârstă de 20 - 66 de ani, cu o vârstă medie de 41 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel