"Băiatul rău", cel mai iubit ACTOR, diagnostic CRUNT. Viaţa lui, turnură DRAMATICĂ

Lumea filmului este în stare de șoc. Unul dintre cei mai iubiți actori a primit un diagnostic crunt.

Actorul indian Sanjay Dutt, unul dintre starurile de la Bollywood a cărui viaţă a fost atât de tumultuoasă încât a făcut subiectul unui film, are cancer la plămâni, a informat miercuri presa din India, relatează AFP, citează Agerpres. 

Cine a fost Sanjay Dutt



Supranumit "băiatul rău" de la Bollywood, Sanjay Dutt, în vârstă de 61 de ani, a fost eliberat din închisoare în 2016, după patru ani în spatele gratiilor, după o lungă procedură judiciară. El a fost condamnat în 2007 pentru deţinere ilegală de arme care i-au fost predate de persoane implicate în atacurile de la Mumbai din 12 martie 1993, soldate cu 257 de morţi.

Actorul, vorbitor de limbă hindi, a cărui mamă musulmană şi tată hindus au fost două dintre cele mai mari vedete ale Indiei, s-a luptat ani la rând cu dependenţa de droguri.

El a postat marţi un comunicat pe reţelele sociale în care anunţă că ia "o scurtă pauză pentru tratament medical". Mass-media au citat apoi un tweet al jurnalistului de specialitate Komal Nahta, potrivit căruia Sanjay Dutt suferă de cancer pulmonar şi va merge în Statele Unite pentru tratament.

Viaţa lui, turnură dramatică



Sanjay Dutt a devenit celebru la mijlocul anilor '80 cu filme de acţiune în care şi-a realizat singur cascadoriile. Viaţa sa a luat o turnură dramatică în urma arestării sale după atentatele de la Mumbai.

Condamnat în primă instanţă la şase ani de închisoare, el a petrecut 18 luni în închisoare înainte de a fi eliberat pe cauţiune în 2007, în aşteptarea rezultatului apelului său. Pedeapsa a fost redusă la cinci ani în 2013 şi a fost reîncarcerat, înainte de a fi eliberat la începutul anului 2016, beneficiind de o eliberare anticipată pentru bună purtare.

Căsătorit de trei ori, în 1996 el şi-a pierdut prima soţie Richa, care a suferit de o tumoră cerebrală. În 2018 a fost realizat un film, numit "Sanju", despre viaţa tumultuoasă a actorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel