Avem o singură soluție

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Sunt îngrozită! Nu mă gândesc decât ce dracu se va întâmpla cu noi peste 2 ani când Traian Băsescu va merge să conducă Statele Unite ale Europei și ne lasă de izbeliște!

 Cine dracu ar putea să conducă țara că nu există nimeni la fel de bun, de onest, de harnic, de cinstit, de deștept ca el.

 Vasile Blaga nu poate pentru că ne-a zis Traian Băsescu că este un dinozaur și trebuie să-i lase locul lui Emil Boc că e mai tânăr.

 Acum zice că numai el -Traian Băsescu, care este hârșiit, poate să rezolve tot, și nu imberbii Ponta și Crin. Nu mai înțeleg nimic. Oricum, nea Vasile Blaga nu e bun și pentru că este doar locotenent, iar pentru a conduce ceva trebuie să fii general.

 Iar nu mai prea înțeleg – adică Boc, Udrea, Mihai Răzvan Ungureanu sunt generali? Poate că sunt! El știe mai bine!

 Nici Tăriceanu nu este bun, nu-mi mai amintesc sigur de ce, dar în orice caz, mai bine ne aruncăm în Dâmbovița decât să-l punem pe Tăriceanu.

 Pe Crin Antonescu, nici vorbă! N-a furat, n-a făcut șmenuri, nu are afaceri, nu a dat miliarde de euro la partid din bugetul de stat, dar cică doarme cam mult. Nu știm exact cât de mult doarme, să fie 6 ore, să fie 7 sau 8( Doamne ferește de 8), dar oricum ar fi, e mult - ne-a zis Traian Băsescu. Deci nici el nu e bun! Ferească Sfântul să-l punem pe Crin Antonescu!

 Pe Victor Ponta știți deja, ați aflat în ultimele zile de ce nu poate să fie! Nu are rost să mai piedem timpul.

 Și revin cu întrebarea, ce dracu ne facem când singurul cetățean bun din România, adică tot ce-a dat țara mai bun, trebuie să plece? Sunt de-a dreptul îngrozită!

 Toți ceilalți, înafară de Traian Băsescu - ne-a spus tot el de când nu mai minte - sunt pușcăriabili, hoți, infantili, mincinoși și puturoși.

 Cât de singur trebuie să se simtă Traian Băsescu când este singurul bun din țărițoara asta! Numai în pielea lui să nu fii! Dar tot el ne spune că nu avem cum să fim.

 Mi-e frică de faptul că o să ne ia dracu, dacă nu ne-a luat deja!

 Așa că singura soluție pare să fie prelungirea mandatului la Palatul Cotroceni pentru Traian Băsescu până la sfârșitul său lumesc care, vrem nu vrem, ne așteaptă pe fiecare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel