Autopsia lui Gandolfini: adevăratul motiv al morții actorului

gandolfini autopsie dece
gandolfini autopsie dece

Vedeta serialului ”Clanul Soprano”, James Gandolfini, a murit în urma unui atac de cord, confirmă autopsia făcută actorului, potrivit unei surse din spital citate de Reuters.

Moartea lui Gandolfini, constatată miercuri seara la un hotel din capitala Italiei, Roma, a fost rezultatul unor ”cauze naturale, anume un atac de cord”, a transmis sursa care a preferat să rămână anonimă.

James Gandolfini se afla săptămâna aceasta într-o vacanță la Roma și urma să participe sâmbătă la încheierea Festivalului de Film de la Taormina, Sicilia. Mark Armstrong, managerul actorului, a scris într-un email că fiul lui Gandolfini, în vârstă de 13 ani, l-a găsit pe acesta prăbușit pe podeaua băii din camera sa de hotel.

Potrivit sursei din spital, doctorii spitalului Umberto I vor anunța oficial rezultatele autopsiei în cursul zilei de vineri, după ce vor informa membrii familiei actorului și Ambasada SUA din Roma.

Șeful camerei de urgență, Claudio Modini, a încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute pe Gandolfini înainte de a-i declara decesul, potrivit spuselor medicului, citate de Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel