Urmărește emisiunea live


Autobiografia lui Michelle Obama s-a vândut, până acum, în peste 10 milioane de exemplare

Cartea publicată de editura Penguin Random House și semnată de Michelle Obama tinde să devină cea mai vândută autobiografie din câte au fost publicate până acum, anunță The Guardian.

Thomas Rabe, directorul executiv al grupului german de presă Bertelsmann, compania-mamă a editorului Becoming, Penguin Random House, a declarat că titlul a fost cel mai mare succes al cărții gigant din ultimul an. "Credem că aceste memorii ar putea deveni cel mai vândute memorii publicate vreodată", a spus el.

Penguin Random House a câștigat drepturile de publicare pentru autobiografiile lui Barack și Michelle Obama în 2017, când au plătit peste 65 milioane de dolari. 

Autobiografia a fost trandusă și lansată în 31 de limbi simultan, la jumătatea lunii noiembrie 2018. Totodată, audiobook-ul, citit de Obama, a devenit cel mai vândut vreodată, din cele ale editurii Penguin Random House.

Potrivit Nielsen BookScan, care monitorizează vânzarea de carte în Marea Britanie, autobiografia lui Michelle Obama s-a vândut în peste 600.000 de exemplare totale din Marea Britanie ale cărții lui Obama s-au ridicat la ora actuală la peste 600.000, clasându-se pe locul 11 pe lista celor mai bine vândute memorii și biografii, deoarece contorizarea vânzărilor au început în 1998.

Vezi și: Michelle, vedeta mandatului Obama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel