Aurelian Temișan, atac dur la adresa falselor vedete care apar la TV

Aurelian-Temisan
Aurelian-Temisan

Aurelian Temişan, într-o postare recentă pe contul personal de socializare, recunoaște că a greșit în sfânta zi de duminică, deoarece, încercând să se relaxeze, a încercat să facă "o incursiune" prin oferta posturilor TV. Dezamăgit de "regresul uman și social" al emisiunilor românești, artistul critică "falsele vedete cu pretenții de dive și divi" care apar la TV și  care aduc prejudicii showbiz-ului autohton.

"Dragilor, am greșit. Astăzi am greșit și am făcut o incursiune prin canalele tv. Am luat telecomanda și am vrut să văd cu ce am mai progresat în materie se show-uri TV. Și, m-am lămurit", a scris Temișan pe Facebook.

Artistul lansează un apel voalat celor în domeniu, pentru a menține calitatea emisiunilor, dar și spectatorilor, pentru a nu accepta "murdăria și agresivitate de pe posturi", alegând să comute programul.

"Mi-e silă de câtă opulență văd, de prostie, de câți analfabeți apar sub forma de invitați, de câte false vedete cu pretenții de dive și divi (...) și de câtă lipsă de inspirație în a "distra" și relaxa ochiul telespectatorilor. Daca aș fi fost un simplu privitor, poate aș fi acceptat (sau nu) aceasta murdărie și agresivitate de pe posturi, dar pentru că sunt din domeniul show-bizului, îmi cer scuze pentru ceea ce văd și vreau săa cred că nu voi cădea în această capcană aparent benefică ( nici măcar financiar ), dar în esență un regres uman și social. Respect pentru calitate !", conchide Aurelian Temișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel