Au fost surpinși în miez de noapte. Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, din nou împreună

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost surprinși împreună, în miez de noapte.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au format un cuplu solid în urmă cu câtiva ani, însă cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite în anul 1999, când au pus capăt unui mariaj de 16 ani, în cel mai prietenesc mod cu putință, fătă certuri și scene, departe de ochii presei. 

Cei doi au continuat să joace împreună în aceleași piese, pe aceleași scene mari ale țării. Acum, odată cu serialul "Sacrificiul", difuzat pe Antena 1, în care joacă un cuplu, flacăra dintre cei doi începe să se reaprindă încet-încet.

Cei doi mari actori au fost surprinși la o bere, în miez de noapte. Deși inițial s-au așezat unul în fața celuilalt și au început să discute pe un ton calm, dar ambii hotărâți în exprimare. După un timp, bărbatul s-a ridicat și s-a așezat lângă fosta soție. La un moment dat, se observă cum Claudiu o mângâie pe spate pe Maia, care-i zâmbește cald, relatează Antena 1.

Au împreună un copil

A fost o mare întâlnire între doi oameni a căror dragoste apusese, dar pe care au regăsit-o când, probabil, nu se mai așteptau.

Maia și Claudiu au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, în vârstă de 35 de ani. Actrița mai are două fete, Eva Lea Cabiria, 20 de ani, din relația cu actorul András István Demeter și Ana Isadora, 16 ani, din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu, încheiat în 2015.

Ce spun cei doi mari actori

„Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală", a declarat Maia Morgenstern într-un interviu.

„Nu am mai filmat în seriale de mult timp, cred că ultimul serial a fost în urmă cu 10 ani. Faptul că e Maia a contat. Propunerea a venit de la doamna Ruxandra Ion, după care Maia mi-a mai atenuat fricile de filmări", a spus și Claudiu Istodor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel