Atenție, cad televiziuni!

În urmă cu câțiva ani, în Franța a fost o întreagă dezbatere dacă sprijinul acordat presei franceze de guvernul Sarkozy, de 600 de milioane de euro, dar și alte măsuri prin care se încerca “salvarea presei” în diverse părți ale lumii sunt sau nu o soluție. Mulți au spus atunci că este periculos ca un guvern să se amestece în treburile presei.

 Dezbaterea s-a extins în multe țări occidentale.

 Cu toții au ajuns însă la o concluzie – că cel mai bun ajutor pe care poate să-l dea un guvern din orice țară din lumea civilizată este să se asigure că există legi favorabile presei.

 În România, presa a fost foarte mult încercată în ultimii ani. S-a dorit decimarea și dezbinarea ei. Și, în mare parte, s-a reușit. În România anului 2013 se încearcă impunerea unei reglementări care să afecteze direct televiziunile și radiourile. Prima la rând – Realitatea TV. Cine știe cine urmează?

 Dacă nu realizăm că o țară fără o presă liberă și puternică este expusă tentaților dictatoriale ale unora și altora, atunci ne merităm soarta. Și poate că atunci când ne vom trezi, va fi prea târziu.

 Nu uitați că a apăra orice instituție de presă înseamnă a te apăra pe tine. Astăzi este rândul Realității TV. Eu pledez pentru o țară cu o presă, cu o justiție și un Parlament independente și puternice. Ca atare, nu sunt indiferentă față de ce se întâmplă cu Realitatea TV și sunt solidară cu ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel