Atac la adresa lui Carmen Negoiță: Groaznică. Vă rog să vă retrageți

Stilista și vedeta Dana Budeanu îi declară război lui Carmen Negoiță, fosta soție a milionarului Ion Negoiță. I-a criticat dur ținuta și a desființat-o în direct, într-o emisiune de televiziune. Fashionista Carmen Negoiță nu s-a lăsat mai prejos!

Prezentă în platoul emisiunii "Vorbește lumea" pentru a comenta aparițiile vedetelor la un eveniment monden, Dana Budeanu a atacat-o dur pe Carmen Negoiță: "Ținuta este groaznică, nici nu știu cum să îi spun. Doamna din imagine este formator de opinie din punct de vedere fashion. Vă rog să vă retrageți. Nu aveți niciun fel de înclinație pentru acest job. Nu sunteți pregătită, nu știți absolut nimic. Ceea ce ne prezentați este un haos general. Ocupați-vă de altceva! Combinația nu are sens. Voi v-ați îmbrăca vreodată așa? Cred că nimeni, în sensul că nici măcar o telespectatoare care se uită și nu știe nimic, nu și-ar dori să iasă din casă așa. Nu știu de ce nu vă ocupați cu altceva".

(w670) 

Reacția lui Carmen Negoiță nu a întârziat să apară

"Ce face Dana se numește atac la persoană și nu are nimic de a face cu moda. Când nu îți găsești cuvintele să zici ce e greșit la o ținută, alegi varianta "ești praf". Sau sunt alte interese. Nici nu mă chinui să înțeleg care este durerea acestei doamne.", a scris Carmen Negoiță pe rețeaua socială Facebook, ca răspuns la comentariul unei admiratoare.

De asemenea, designerul Dana Budeanu critică dur bloggerițele și îi îndeamnă pe fani să nu mai creadă tot ce ceea ce văd: "Nu mai haliți promovări în lanț și toate aberațiile pe care le citiți pe bloguri sau postate de formatoare de astea de opinie wannabe. Totul este pe bani! Acestea primesc gratuit tot ceea ce promovează sau sume de bani pentru a o face.", a scris Dana Budeanu într-un mesaj postat pe rețeaua socială Faceebok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel