ASIA EXPRESS, momente neașteptate. Cine a câștigat IMUNITATEA

Asia Express - Drumul Comorilor a continuat aseară pe Antena 1. Iată prin ce probe noi au trecut vedete, cine a câștigat amuleta, și cine a luat imunitatea. 

Vedetele plecate în competiția Asia Express - Drumul Comorilor au avut parte aseară de noi provocări interesante, momente amuzante și au trecut prin experiențe de neuitat din tradiția locală.  

Pentru început, echipele au trecut printr-un joc în care au văzut cât de bine se cunosc, moment ce i-a detensionat puțin.  

„S-ar putea să plecăm despărțiți!", au glumit Speak și Ștefania. 

S-au schimbat echipele

Ei bine, fiind o competiție, regulile s-au schimbat puțin, iar echipele au fost amestecate pentru o zi, spre surpinderea vedetelor. 

Astfel, noile echipe au fost următoarele: Ștefania - Maria Buză, Speak - Sorin Bontea, Răzvan Fodor - Dan Ristei, Adda - Lia, Cătălin - Alex Abagiu, Carmen - Florin Ristei, Alina Ceușan - Radu Vlăduț. 

„Mi-a picat cerul în cap!", a spus Ștefania. "Mamă, ce tare e asta. Eram sigur că o să mă distrez tare cu Sorin pentru că avem chimie", a spus Speak.

Jocul pentru amuletă 

Deși părea greu de crezut că se vor înțelege, având în vedere certurile de la începutul competiției, Carmen și Florin Ristei au făcut o echipă foarte bună și au ajuns la jocul de amuletă, alături de echipa formată din Adda și Lia Bugnar. După o luptă stânsă, Adda și Lia au câștigat amuleta. 

Cine a câștigat imunitatea 

Proba imunității a fost solicitantă, dar destul de interesantă pentru cele șapte echipe, deoarece au cunoscut o tradiție locală. Aceștia au fost nevoiți să culeagă și să zdrobească orez.

În urma acestei probe, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel