Asia Express, lacrimi și emoții. Ce au primit vedetele și cine a luat IMUNITATEA

Asia Express - Drumul Comorilor a continuat aseară pe Antena 1. Iată prin ce probe noi au trecut vedete, ce au primit vedetele, cine a câștigat amuleta, și cine a luat imunitatea.

Vedetele plecate în competiția Asia Express - Drumul Comorilor au avut parte aseară de noi provocări interesante, momente emoționante și au trecut prin experiențe de neuitat din tradiția locală.

Pentru început, concurenții au fost nevoiți să facă și să mănânce "patupat", desertul preferat al localnicilor din Filipine, făcut din trestie de zahăr. 

Apoi lutul a fost marea provocare pentru vedetele din Asia Express. Procesul unui vas de lut este unul destul de lung, iar meseria datează încă de acum 38 de ani. După ce se obține forma dorită, aceasta are nevoie de o săptămână să se usuce, iar apoi trebuie puse la copt timp de 72 de ore.

 

Cine a luat amuleta

Pentru amuleta de 1.000 de euro au luptat echipele Alex Abagiu și Radu Vlăduț, Adda și Cătălin, Maria Buză și Lia Bugnar. După o luptă strânsă și o probă plină de greutăți, la propriu, Alex Abagiu și Radu au câștigat amuleta. 

"Este a treia câștigată!", au spus cei doi.

Lacrimi la Asia Express

După multe probe extenuante care le-au testat limitele, momente amuzante care i-a mai destins puțin, a urmat și un moment extrem de emoționant pentru vedetele rămase în competiție. Fiecare dintre aceștia a primit câte o scrisoare de acasă, de la familie, spre marea lor surpindere. 

Cine a câștigat imunitatea

După câștigarea amuletei și stabilirea ordinii în care pleacă restul echipelor în cursă, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat și imunitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel