Asia Express 2018. Ana Baniciu și Raluk, primele impresii: E cel mai dificil moment. Oamenii sunt reticenţi

Ana Baniciu și Raluk au început cursa pentru Asia Express. Echipa fetelor este unită de o pasiune pentru sport și muzică, iar cele două au declarat că alăturarea în această formulă este de bun augur, de aceea sunt hotărâte să-și învingă toate temerile.

Ana pare să fie motivată de lupta la foc continuu de pe teritoriul asiatic: ,,Ne-am montat să facem tot, iar acum dacă ne dai o temă ne apucăm de ea imediat", în vreme ce colega ei de echipă, Raluk, dezvăluie și greutățile acestei experiențe. Cu doar un dolar pe zi, vedetele nu își pot asigura cazarea, de aceea sunt nevoie să se descurce pe cont propriu: "Cel mai greu ni se pare gãsitul cazãrii, e cel mai dificil moment, pentru cã oamenii sunt reticenţi. Şi nici nu înţeleg engleza!".

Ana și Raluk se așteaptă ca show-ul să devină din ce în ce mai greu. În aceste momente, în timpul filmărilor, toți cei implicați trec prin foarte multe provocări, iar experiența pare că îi va transforma complet.

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel