Asia Express, 19 octombrie. SCANDAL între vedete: Sunt niște câini, niște animale! / Îmi venea să-i CRĂP CAPUL!

O nouă ediție Asia Express are loc marți seara.

Patrizia, JIGNITĂ de fiul ei, la Asia Express: Am o mamă FĂRĂ CAP

UPDATE 7: Cuza și Emi au luat imunitate și nu au fost nevoiți să caute cazare. Mai mult, cei doi au primit direct biletele pentru Georgia.

UPDATE 6: Cosmin Natanticu l-a enervat pe Zarug. 

Zarug a fost extrem de deranjat de Cosmin Natanticu care a "spulberat" tot în calea lui pentru a ajunge la Irina Fodor primul.

"Ăștia erau ca la cursele cu tauri. Tot ce e în calea lor spulberă", a spus Zarug.

"Fă, dar era să mă dai jos", i-a reproșat Zarug lui Cosmin Natanticu.

"Păi ce vrei? Vrei să te dau sus? De ziua mea dragă", i-a răspuns concurentul.

Zarug nu s-a lăsat prea ușor și a continuat cu câteva replici acide: "Felicitări, fă! E ziua ta și mă omori pe mine, vrei să îmi închei mie ziua ca să o celebrezi pe a ta. Acum râd, dar atunci îmi venea să îi crăp capul. Ăștia când ajung la curse zici că sunt posedați"

"Îți rup picioarele de ziua ta", a mai adăugat Zarug.

"Ce, nu îți merge instrumentul. Carma, fă!", i-a mai zis el lui Cosmin Natanticu la probă.

UPDATE 5: Francy și Patrizia au trecut prin momente grele după ce alte două echipe le-au furat mașinile de la autostop de sub nas. 

Francy nu s-a mai putut abține și s-a enervat. 

"Deci dacă ei iau mașina aia, eu mă așez acolo și nu mai fac nimic. Jur că eu nu mai fac nimic", a spus Francesco, vizibil deranjat de ce i-a făcut Zarug.

"E incredibil ce ni s-a întâmplat. Ăia (n.r. concurenții care le-au furat mașinile) sunt niște câini! Chiar nu era fairplay. Era logic că el s-a pus prea lângă noi. Dacă era fairplay s-ar fi îndepărtat de noi. În momentul ăla îmi venea să mănânc astfaltul. Gândul meu era în momentul ăla numai la răzbunare. Asta ar fi singurul lucru care m-ar face să mă simt mai bine", a spus el.

"Eu dacă eram în locul lui Zarug, nu m-aș fi urcat în mașina aia. Dacă aș fi făcut și eu o criză de nervi și m-aș fi așezat pe asfalt lângă el, ce aș fi rezolvat? Un coșmar", a completat Patrizia Paglieri.

UPDATE 4: Cele șase echipe au avut parte de o probă extrem de dificilă, care le-a dat mari bătăi de cap. Aceștia au fost nevoiți să învețe semnificația unor sunete scoase printr-un fluier și să aducă unele obiecte.

În timp ce celelalte echipe își dădeau silința, Zarug a apelat la un gest controversat, chiar în fața celorlalte cupluri de vedete. Zarug și Lorelei au decis să refuze proba și să se distreze. 

"Toată lumea să meargă în Georgia, iar scopul scuză mijloacele", a dezvăluit Emi despre probă.

"Am zis: "ok, fă". Hai să râdem. Lasă-i pe ăștia să alerge", a spus Zarug.

Mai mult decât atât, Zarug a apelat la un gest extrem de controversat, care a surprins pe toată lumea. Acesta a ales să mânânce din obiectele alimentare pe care trebuia să i le ducă "judecătorului".

"E bună", a spus Lorelei în timp ce mânca din pâine.

"Mai vrei pâine?", și-a întrebat Zarug colega de echipă.

"Nu, vreau să mă dau cu ruj, dar nu mai fluieră ăsta", a spus Lorelei.

"Ti s-a făcut fomiță?", l-a întrebat Irina Fodor.

UPDATE 3: Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat amuleta.

Lidia Buble s-a ofticat că a pierdut și s-a certat cu sora ei.

Lidia Buble și Estera au acceptat cu greu pierderea, însă nu au ezitat să le ofere o avalanșă de aplauze pentru ambiția și motivația lor.

"Câștigul lor a fost uriaș. De acum când o să fie vorba de memorie vizuală mă duc eu. Eu dacă nu câștig că oftic", a spus Lidia Buble.

La final, cele două echipe și fetele pe care le-au avut de căutat au făcut o horă spectaculoasă. Aceștia au petrecut într-un stil memorabil pe ritmuri turcești. Lidia Buble a făcut senzație cu mișcările sale de dans.

UPDATE 2: A început jocul pentru amuletă între familia Natanticu și surorile Buble.

Concurenții au cunoscut câteva tradiții și obiceiuri ale ținutul tribului Chepni, iar probele pe care le au de îndeplinit le-au dat câteva bătăi de cap. Cele două echipe au plecat la drum cu alte așteptări, însă Irina Fodor i-a lăsat cu gura căscată când a spus indicațiile Jocului de Amuletă din această seară.

Una dintre misiunile pe care le-a avut de îndeplinit la Jocul de Amuletă i-a amintit lui Cosmin Natanticu de socrul său. Acesta a fost nevoit să găsească 4 fete pe care Eliza i le descria prin stație, proba fiind una dificilă.

"Deci are nasul un pic cârn?", a întrebat-o concurentul pe soția lui despre cum arată prima fată pe care a găsit-o.

Eliza Natanticu s-a decis să își lămurească partenerul și i-a dezvăluit că domnișoara pe care trebuie să o caute seamănă la nas cu tatăl ei: "Nu cârn, are nasul un pic mărișor. Forma pe care o are tata la nas"

"Eu când am văzut-o pe aia, deja l-am văzut pe tata socru. Uite-l pe tata socru femeie", a spus Cosmin Natanticu, vizibil amuzat de replica soției lui.

"Eliza, în viața mea nu am alergat atâta după fete", i-a spus Cosmin Natanticu.

"Aleargă acum, mamă, că îți dau voie. Du-te și aleargă după toate fetele. Hai că ești foarte bun la găsit femei", i-a răspuns Eliza.

UPDATE 1: 

După câteva ore în care au căutat în amănunt un loc în care să doarmă, norocul începe să le surâdă celor 5 echipe. Zarug și Lorelei s-au bucurat din plin de experiența trăită, iar mirarea a fost și mai mare când au decoperit un miel în interiorul unui magazin. Se pare că cei doi au primit un semn, iar stăpânul animalului s-a oferit să îi ajute cu o cameră la hotel.

"Eu eram ferm convinsă că asta era salvarea noastră, de la mielul pe care l-am văzut în fața magazinului până la ceaiul de pe masă", a spus Lorelei.

Cuza și Emi s-au bucurat de un succes răsunător. Concurenții au găsit cazare și mâncare într-un timp foarte scurt, fapt cu care s-au lăudat imediat cameramanului. Mai mult decât atât, cei doi i-au transmis și un mesaj lui Mihai Petre.

"Mihai Petre vreau să-mi spui când ai făcut tu asta prietene", a spus Cuza, vizibil mândru de reușita lor.

"Patronul e patron. Mânca-ți-aș ochii tăi! Știe manevra", a dezvăluit Emi când a văzut locul în care i-a dus să doarmă.

De noroc au avut parte și Adriana Trandafir și fiica ei, care s-au bucurat de o priveliște minunată la restaurantul unde au fost duse de un localnic pentru a mânca. De asemenea, patronul localului s-a oferit să le lase peste noapte în căsuțele din copac pe care le deținea.

"Parcă am intrat din Iad în Rai.", a spus actrița.

Ediția Asia Express - Drumul Împăraților de luni seară, 18 octombrie 2021, a stabilit ordinea clasamentului. O primă echipă a obținut imunitatea și și-a asigurat pașaportul de trecere către țara și etapa următoare.

Mihai și Elwira Petre sunt primul cuplu de vedete ce va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia, iar pentru restul lupta acerbă pentru cele două imunități rămase continuă. Show-ul a fost lider de audienţă.

"Mai avem un pic de stat în Turcia. O să mai culegeți niște amintiri frumoase înainte de plecare, ar fi și păcat să nu o faceți. Sunteți în așa numita "Perlă Neagră" a Turciei. De fapt, suntem la Marea Neagră, acolo e Constanța. Așa că vom mai vorbi de cufăr, Piatra Nestemată, perlele prețioase. Deci fiți strângători în cursă și încercați să nu ajungeți ultimii", le-a dezvăluit Irina Fodor celor șapte echipe rămase în competiție.

Joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble

În seara aceasta, de la 20:30 pe Antena 1, ediția va începe cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble: ”Dacă vom câștiga, vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”. Într-un sat de munte, în ținutul tribului Chepni, cele două cupluri de vedete se vor întrece într-un joc de atenție, dexteritate și rapiditate. În vreme ce un concurent va fi nevoit să ofere informații prin intermediul unui walkie-talkie, al doilea va căuta să îndeplinească toate sarcinile în cel mai scurt timp, în funcțiie de indiciile primite. Ce echipă va câștiga amuleta, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, începând cu 20:30. 

Tot diseară, cei din fața micilor ecrane vor afla și numele celei de-a doua echipe ce va obține imunitatea.

Un alt cuplu de vedete își va securiza locul în joc în următoarea țară de pe Drumul Împăraților- Georgia. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție a celui mai dur reality-show.

Audiențe

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare a doua ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului din mediul urban. 

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 25% cota de piață. Şi la orașe, a doua ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.1 puncte de rating și 18 procente din cota de piață. În minutul de aur, 22:09, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel