Asia Express, 1 noiembrie, IMUNITATE și AMULETĂ. Echipele au fost SCHIMBATE: Să se PUPE mirii!

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

În seara aceasta are loc o nouă ediție din Asia Express. Cine va lua imunitatea.

Ediția de luni seară, 1 noiembrie 2021, a celui mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, vine cu o nouă surpriză pentru cele șase cupluri rămase în cursă.

UPDATE 10: Maria Speranța și Francy au făcut primele declarații despre relația lor. 

Francesco și Maria Speranța au legat o relație foarte frumoasă de prietenie pe parcursul cursei de pe Drumul Împăraților. Cei doi au format o echipă în etapa șapte a competiției, iar concurentul a făcut noi dezvăluiri despre legătura dintre ei.

Patrizia Paglieri a dezvăluit că fiul său și-a dorit dintotdeauna să formeze o echipă cu fiica Adrianei Trandafir.

Francesco și-a dorit să lămurească telespectatorii și a dezvăluit că există o relație frumoasă de prietenie între el și Maria Speranța: "Cred că Maria este cel mai smart concurent din această emisiune. Îmi place că se descurcă mereu cu zâmbetul pe buze. (...) Din cauza conjuncturii în care ne aflăm, ne este greu să ne gândim acum la relație"

"Noi fiind foarte concentrați pe ceea ce avem de făcut, toată energia noastră este canalizată spre această direcție. Este un început foarte frumos de prietenie, nu știm ce se va întâmpla mai departe. Pe amândoi ne așteaptă acasă oameni, prieteni, iubiți, familie.", l-a completat Maria Speranța.

Concurentul a vorbit și despre viața sa sentimentală din ultimul an: "Eu sunt singur de un an și ceva. Am mai vorbit între noi și am aflat că Maria este "ocupată" cumva."

UPDATE 9: Echipele află cine intră la jocul pentru amuletă.

Primele echipe ajunse la Irina joacă pentru amuletă. Echipele sunt: Lidia Buble - Elwira Petre și Mihai Petre - Cosmin Natanticu.

Restul echipelor au fost nevoite să-și cauze cazare.

UPDATE 8: După un autostop dificil, vedetele au fost puse să caute locul în care s-a născut Stalin și muzeul lui. Ajunge acolo, la 100 de kilometri distanță de locul din care au plecat, echipele au fost puse să calce cu un fier cu cărbuni încinși, la familiile pe care le aveau scrise în plic.

UPDATE 7: La scurt timp după ce au asistat la un dans specific Georgiei, concurenții au fost nevoiți să plece pe traseul alături de noii coechipieri. Ordinea plecării în cursă a fost dată de o probă în care au fost puși că meargă cu mai multe cărți pe cap, să bea apă cu acele cărți pe cap și să potrivească niște imagini.

UPDATE 6: Vedetele au început miștourile la adresa Mariei Speranța și a lui Francy, după ce de-a lungul emisiunii s-a spus că cei doi se plac.

"Mulți ani trăiască... să se pupe mirii", a început Cosmin Natanticu să cânte.

UPDATE 5: La fel ca în alte sezoane, au fost schimbate echipele între ele.

- Maria Speranța a fost pusă în echipă cu Francy.

"De la sorela am devenit socrela", a spus Adriana Trandafir.

- Patrizia a fost pusă în echipă cu Adriana Trandafir.

- Lidia Buble a fost pusă cu Elwira Petre.

- Estera Buble a fost pusă cu Eliza Natanticu.

- Mihai Petre a fost pusă cu Cosmin Natanticu.

UPDATE 4: Iulia Albu și-a terminat misiunea de a-i încurca pe Eliza și Cosmin Natanticu.

UPDATE 3: Irina Fodor a anunțat echipa imună.

Cuza și Emi au ajuns primii și au luat imunitatea și au obținut astfel primul bilet spre Iordania, următoare etapă a competiției.

Mihai și Elwira Petre au ajuns înaintea Lidiei și Esterei Buble.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au ajuns pe locul 5.

"Mie mi se părea că e o glumă, părea că Irina Fodor avea chef de glume cu noi", a spus Lidia Buble.

"La băieții de la Noaptea Târziu nu ne-am așteptat. Ne-am bucurat pentru ei, dar ne-a fost ciudă", a mai completat-o Estera.

UPDATE 2: Pentru a se hidrata înainte de continuarea cursei, echipele au fost puse să bea 3 litri de apă sulfuroasă, o probă care le-a întors stomacul vedetelor aflate în competiție.

Provocarea a fost să umple un bidon cu apă de la izvor, iar mai apoi să bea apa din el. 

Soții Natanticu și Iulia Albu au avut parte de stări de rău încă de la primul strop de apă pe care l-au băut.

"Avea gust de mâl, era ceva... Nu-mi venea să cred ce iese din mine! Iulia a băut mai mult de jumătate de bidon. Fără Iulia nu am fi reușit să trecem proba. Cea mai tare ești, jur. Nu știu ce caută Cosmin în competiția asta", a spus Eliza Natanticu.

Cei trei s-au zbătut din greu pentru a consuma toată apa din recipient, însă Iulia Albu a luat inițiativă și a încercat să-i ajute pe cei doi, spunând că totul ține de echilibru și minte.

UPDATE 1: Echipele au început în forță o nouă zi a competiției, iar după autostop, a urmat o probă delicioasă. Vedetele au plecat în căutarea unei femei care să îi învețe să facă 10 acadele pe care ulterior era nevoie să le ambaleze, să le împartă unor copii și să le mănânce.

Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Iulia Albu, concurentul surpriză din echipa lor, au întâmpinat câteva dificultăți pe parcursul probei. 

Iulia Albu și-a luat în serios rolul de "cofetar" și a demonstrat că se pricepe în bucătărie, chiar dacă acadeaua nu i-a ieșit din prima, iar condițiile de muncă nu a fost tocami unele pe "gustul" său..

"Curge pe jos! E masa în pantă", a spus Iulia Albu.

"Iulia a încercat să ia atitudine, dar nu a prea reușit", a adăugat Cosmin Natanticu.

Tensiunile nu au ezitat să apară, iar Iulia Albu s-a enervat și i-a aruncat cuvinte dure femeii care îi învăța să facă acadele.

"Ești praf, mamaie! Îmi pare rău!", a spus Iulia Albu.

...

Echipele se vor reconfigura în misiunile din această seară și doar atunci când se vor reuni coechipierii în forma inițială se va stabili clasamentul final: ”Nu mi-a picat chiar bine”, va spune Mihai Petre.

Astfel, vedetele vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali: ”Să mă trimită Irina cu Mihai Petre în cursă? Eu nu pot să îmi imaginez așa ceva”, va mărturisi Lidia Buble. Într-o cursă contracronometru, concurenții vor încerca să se adapteze rapid într-o nouă formulă, căci toți vor lupta pentru aceeași miză importantă, de a ajunge primii la Irina Fodor.

Cum vor arăta noile echipe din Asia Express - Drumul Împăraților, prin ce situații neașteptate vor trece acestea într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show, dar și cine va adjudeca imunitatea, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:30.

Iulia Albu, concurentul surpriză la Asia Express

 

A șaptea etapă Asia Express - Drumul Împăraților a venit cu o mare surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Mihai și Elwira Petre au câștigat o nouă amuletă aseară, 31 octombrie 2021, când show-ul de la Antena 1 a fost lider de audiență.

Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li s-a adăugat aseară un invitat surpriză, care i-a însoțit pe tot parcursul traseului. Este vorba despre Iulia Albu, celebrul designer vestimentar, care după ce a jurizat o probă de styling în concurs, a plecat pe Drumul Împăraților alături de noii ei coechipieri, Eliza și Cosmin

”Până aici v-a fost, temerarilor! Nu știu mare lucru despre ei doi, dar sper să fie cool, căci altfel va ieși cu scântei”, a glumit Iulia înainte să înceapă cursa.

Tot aseară, un nou joc de amuletă ce le-a testat concurenților forța fizică și rapiditatea a fost adjudecat de Mihai și Elwira Petre. Cuplul a reușit până în acest moment al competiției să câștige cinci astfel de avantaje în cursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel