Ashton Kutcher şi Demi Moore se înfomentează crezând că vine sfârşitul lumii

ashton-kutcher-demi-moore
ashton-kutcher-demi-moore

Actorii americani Ashton Kutcher şi Demi Moore ţin, o dată pe an, o dietă de dezintoxicare pentru a îşi pregăti organismul să poată supravieţui cu mai puţină hrană.

Actorul se teme că sfârşitul lumii este aproape, aşa că face tot ceea ce poate pentru ca el şi soţia sa să supravieţuiască cu cât mai puţină hrană posibil.

Astfel, cele două staruri s-au decis să adopte o dată pe an, timp de zece zile, o dietă alimentară compusă din apă, sirop de arţar, piper roşu şi suc de lămâie.

"Dacă treaba se întâmplă (sfârşitul lumii, n.r.), aş fi mai liniştit să ştiu că pot trăi numai cu apă şi sirop timp de câteva săptămâni", a declarat el pentru revista Men's Fitness.

Moore şi Kutcher au ţinut pentru prima dată această cură la începutul lui 2010 şi au postat pe Twitter câteva informaţii despre acest program. Actorul scria: "După câteva ore de dietă.. vreau o friptură, o bere. Treaba asta o să fie dură".

Demi Moore, care a insistat că ţine dieta din motive de sănătate, a adăugat: "A doua zi este mai bine decât în prima. Vă voi anunţa când ajung în ziua a patra".

Cuplul a reuşit să ţină dieta până la capăt, informează Mediafax

Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, starul serialului "That 70's Show" şi prezentatorul şi producătorul emisiunii TV "Punk'd", este, din 2005, soţul actriţei Demi Moore, în vârstă de 47 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel