Artistul Sărmășan, revoltat: Sunt atât de supărat! Numele meu nu e acolo

Adrian Sărmășan
Adrian Sărmășan

Folkistul Adrian Sărmășan a transmis un mesaj care ar trebui să ne pună pe gânduri.

”Azi am văzut din nou afişe cu festivaluri, concerte şi multe alte activităţi adiacente genului meu muzical, iar numele meu nu este pe nici unul din acestea. De ce? Unele întrebări se simt atât de incomode şi îşi caută mereu refugiul sau evadarea în ignoranţa eternă.

Sunt atât de supărat şi aşa de mult sufăr că nu sunt invitat să cânt, mai ales la Festivaluri de folk, care nu sunt puţine. Nu ştiu ce aş mai avea de " dovedit"! Am câştigat premii naţionale, am fost recunoscut de foruri de drept pentru munca şi rezultatele mele pe plan muzical-artistic, am fani care iubesc muzica mea şi nu spun asta pentru a mă lăuda, ci pentru că nu pot înţelege de ce toate aceste lucruri şi fapte nu contează, de ce primează alte "calităţi " şi de ce "afinităţile" şi poate interesele, împiedică drumul unor artişti şi nu mă refer aici neapărat numai la mine.

Sigur că veţi spune "Ce frustrat e!". Ei bine, aveţi dreptate şi probabil unii veţi fi chiar fericiţi, în fine, cert este că nu voi fi umilit de cei care vor să "rezolve" această problemă. Voi cânta în continuare de-ar fi să rămân singur până la capăt, dar am lângă mine câţiva fani, ce-i drept puţini, însă adevăraţi şi mai am prieteni minunaţi, care mă iubesc şi mă respectă. Sufletul meu va rămâne neschimbat până mor. Nu urăsc pe nimeni, dimpotrivă voi iubi în continuare prin cântul şi versul meu, chiar şi pe cei care mă vorbesc de rău, în chip şi fel, pe la colţuri, fără să mă fi cunoscut vreodată.

Probabil nu mulţi artişti ar scrie aşa ceva, dar eu sunt poate prea sincer şi deschis, tocmai de aceea nu mi-e nici ruşine şi nici frică să o fac. Ce mai am de pierdut!”, a scris Adrian Sărmășan pe Facebook.

Cine este Adrian Sărmășan

Adrian Sărmășan este un romantic, un om foarte sensibil, este și poet în același timp. A fost o vreme pilot de avion și, după ce a dispărut o perioadă din lumea muzicală, a revenit în branșă. A colaborat cu Zoe Alecu în multe proiecte, dar și cu alți instrumentiști valoroși. Vocea lui este foarte sentimentală și este omul care aduce întotdeauna liniștea în sufletele ascultătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel