EXCLUSIV  Artista JO e fericită! “Nu îmi ascund relația!”

S-a remarcat prin vocea inconfundabilă și colaborări de excepție. 

Este o fire deschisă și sinceră și ne povestește acum, exclusiv pentru DC NEWS, despre iubit, relația cu părinții și…frumusețe. Este vorba despre artista JO!

(oar_w460)

- JO, a mai rămas o lună de vară! Cum o vei petrece? Ai avut timp și de vacanță? Ai fost deja sau urmează să pleci pe undeva?

Am făcut de toate vara asta. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase veri din viața mea. Am fost în vacanță în Barcelona și nu am ratat nici anul ăsta Untold-ul. În rest am făcut muzică și am mers pe la concerte... ce poți să îți dorești mai mult? 

- Care este ritualul tău de înfrumusețare? Ce îți place să faci cel mai mult ca să ai grijă de tine, să te menții și să te întreții în formă? 

E important să dormi atunci când poți, chiar dacă viața asta nebună nu îți dă prea mult timp pentru somn:)) Încerc să mănânc cât mai sănătos, să am grijă de tenul și de pielea mea, de corpul meu... oricum, cred că cel mai bun truc de frumusețe e să fii fericit în interior, iar asta se vede și în exterior. 

- Ce ar trebui să știe fanii tăi despre tine și nu au aflat încă?

Sunt foarte deschisă față de oamenii care îmi apreciază muzica și am fost întotdeauna sinceră cu ei... nu știu dacă le-a scăpat ceva.

- Ce relație ai cu mama ta? Cât de mult semeni cu ea și ce ai deprins de la părintele tău?

Mă înțeleg bine cu mama. Vorbim zilnic pe WhatsApp, e o tipă super cool. Parcă-i sora mea, nu mama. Ne asemănăm din multe privințe și am luat multe din obiceiurile ei. Mama a fost mereu un exemplu pentru mine. E cea mai puternică femeie pe care o cunosc. O admir și o respect mult.

- Te-a însoțit vreodată la concerte?

Ai mei m-au susținut de mică în toată nebunia cu muzica. Au fost cu mine la festivaluri când eram mică, iar acum vin la concerte ori de câte ori au ocazia.

(oar_w460)

- Ai un iubit? Dacă da, cum decurge relația voastră?

Am decis să nu mai vorbesc despre viața mea personală în public. Cred că ce e personal trebuie să rămână personal. Nu îmi ascund relația, ba chiar mi-o asum și recunosc că sunt fericită, dar prefer că orice alte detalii să rămână doar pentru mine:)

A doua parte a interviului cu JO apare mâine pe DC NEWS!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel