Artist internaţional: Sunt pregătit să mor

leonard-cohen1
leonard-cohen1

Artistul Leonard Cohen, în vârstă de 82 de ani, a declarat, într-un interviu acordat pentru ediția următoare din The New Yorker, că își dorește să încheie numeroasele proiecte muzicale și literare începute, dar că este pregătit să moară.

Cohen a dezvăluit în interviu informații despre starea precară de sănătate, care nu îi mai permite să muncească așa ca pe vremuri. Pot lucra cu mai multă concentrare și continuitate decât când aveam obligația de a mă întreține, de a fi soț, de a fi tată. Acele distrageri sunt în mod radical diminuate în acest moment. Singurul lucru care atenuează producția maximă este doar starea corpului meu, a declarat artistul.

Acesta a precizat: N-am vândut niciodată atât de mult încât să mă pot relaxa în privința banilor. Am avut de întreținut doi copii și pe mama lor relatează Agerpres. 

Mare parte din interviul din The New Yorker se concentrează pe relația lui Cohen cu Marianne Ihlen, personajul-cheie al unor piese precum Bird on a Wire și So Long Marianne. Aceasta a decedat anul acesta, în iulie.

În încheiere, artistul a declarat că este pregătit să moară. Sunt pregătit să mor. Sper că nu e prea inconfortabil. Cam asta e legat de mine, a spus el.

Cel de-al 14-lea album al lui Cohen va ieși pe piață la 21 octombrie și va fi intitulat You Want It Darker. Precedentul produs discografic a fost Popular Problems (2014).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel