Articolele că Alain Delon ar vrea să fie eutanasiat sunt Fake News. Mesajul fiului actorului

foto: Facebook, Alain Delon
foto: Facebook, Alain Delon

În presa internațională au circulat intens articole conform cărora Alain Delon vrea să fie eutanasiat și și-ar fi luat deja adio de la cei dragi. Se pare că a fost vorba doar despre Fake News.

S-a scris că actorul, ajuns la o vârstă înaintată și cu probleme de sănătate, nu ar mai vrea să trăiască. Fiul lui a simțit însă acum nevoia să lămurească lucrurile. A fost vorba de Fake News.

„De două săptămâni tot citesc că tata vrea să își pună capăt zilelor prin eutanasiere. Este fals! Sursa reprezintă o frază scoasă din context, dintr-o carte. Ar trebui să vă fie rușine! Numiți asta jurnalism?”, a scris Alain-Fabien Delon, nervos, pe rețelele de socializare.

Era vorba despre o carte lansată anul acesta de Anthony, celălalt fiu al lui Alain Delon. Acesta a declarat în cartea respectivă că i-a promis tatălui său că va accepta eutanasierea, atunci când va fi momentul,dacă va fi cazul. Mai exact, dacă celebrul actor ar ajunge în comă, conectat la aparate.

Alain-Fabien Delon cere presei să îi lase familia în pace. În caz contrar, amenință cu procese costisitoare, potrivit Ziarelive.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon)

Știrea inițială - Alain Delon vrea să fie eutanasiat: Mi se pare ceva natural! 

Alain Delon (86 de ani) vrea să fie eutanasiat. Celebrul actor francez i-a cerut fiului său Anthony să îl ajute să încheie socotelile cu viața, notează presa internațională.

Anthony a declarat în cadrul unui interviu recent că tatăl său și-a făcut deja testamentul și intenționează să fie eutanasiat în Elveția. Anthony Delon spune că i-a promis tatălui său că va fi lângă el când va face acest pas.

Marele actor s-a declarat de mai multe ori adeptul sinuciderii asistate. În primul rând pentru că trăiesc în Elveția, unde sinuciderea asistată este legalizată, și apoi pentru că mi se pare ceva logic și natural.

De la o anumită vârstă, de la un anumit punct al vieții, trebuie să ne retragem spre iad în liniște, fără spitale, injecții sau altceva – spunea Alain Delon într-un interviu pentru TV5 Monde, în urmă cu câteva luni. Protagonistul unor filme memorabile precum Rocco şi fraţii săi, Samuraiul (de la Rocco şi fraţii săi la Il clan dei siciliani, la La piscina), actorul francez i-a cerut fiului său Anthony.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel