Arnold Schwarzenegger, posibil candidat pentru preşedinţia Uniunii Europene

Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, fost Mister Univers, de origine austriacă, se gândeşte la viitorul său politic, iar anturajul său l-a sfătuit să revină în Europa, pentru a candida la preşedinţia Uniunii Europene, potrivit revistei Newsweek.

Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, fost Mister Univers, de origine austriacă, se gândeşte la viitorul său politic, iar anturajul său l-a sfătuit să revină în Europa, pentru a candida la preşedinţia Uniunii, potrivit revistei Newsweek.

"În următorii ani, Uniunea va trebui să îşi găsească un preşedinte de mai mare anvergură, cineva capabil să unifice Europa", a declarat, pentru revistă, Terry Tamminen, fostul şef de cabinet al lui Schwarzenegger.

"Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degrabă, un european plecat în Statele Unite, resuscitând viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europă unită" , a adăugat Tamminen, fără să dea în mod explicit numele fostului guvernator american.

După două mandate la conducerea Californiei, au apărut o serie de zvonuri cu privire la viitorul politic sau cinematografic al "Governatorului".

Un lucru este sigur. El nu poate candida la preşedinţia Statelor Unite, rezervată doar persoanelor care s-au născut pe teritoriul american. Ideea nu i-ar displăcea nici premierului britanic, David Cameron, care a glumit, împreună cu Schwarzenegger, asupra acestui subiect, în cadrul unei recente vizite la Londra. "Va fi nevoie să schimbăm Constituţia (americană), să puteţi candida (la preşedinţie). Este exact ceea ce vom face", i-ar fi spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel