Arnold Schwarzenegger, într-un sac de dormit, lângă statuia sa din Ohio

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger (68 de ani) a publicat recent, pe contul său de Instagram, o fotografie în care acesta apare dormind lângă statuia sa din faţa Greater Columbus Convention Center din Ohio, informează site-ul people.com, citat de Mediafax.

Arnold Schwarzenegger se află în Columbus pentru filmările la producţia „478", de Elliott Lester, un film bazat pe o poveste adevărată despre urmările accidentului aviatic din luna iulie 2002, când două avioane s-au ciocnit în Germania.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câştigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar şi un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul „Stay Hungry".

Actorul de origine austriacă a devenit celebru cu rolul din franciza „Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor. El a jucat în mai multe filme, după ce şi-a reluat cariera cinematografică, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel