EXCLUSIV  Arlinda Morava și soțul ei, poveste de dragoste fabuloasă

(w670) 

Despre Arlinda Morava se pot spune multe. În primul rand, e o femeie frumoasa si o soprana de succes. E de orgine albaneza, a venit in Romania in 1996, la 17 ani cand era o situatie dificila in Albania. A studiat la Liceul Dinu Lipatti si aici l-a cunoscut pe Marius Iancu un contrabasist apreciat, sotul ei. A fost dragoste la prima vedere el fiind incantat de vulcanul Arlinda de farmecul ei si de firea ei naturala, spontana. Ea s-a indragotit pe loc de Marius, vazandu-l un barbat din toate punctele de vedere. Un fel de forta si masculinitate care au cucerit-o definitiv. 

(w670)

Apreciaza la sotul ei ca e barbat din toate punctele de vedere

La doua luni dupa ce s-au cunoscut a invitat-o in oras, asa evoluand iubirea lor iar cand avea 18 ani a ramas insarcinata. La 19 ani l-a nascut pe Antonio si au urmat nunta, botezul, tot tacamul in Romania la un restaurant elegant, dar si in Albania. A venit apoi pe lume Paulo cel de al doilea copil care are 9 ani si ii calca pe urme mamei sale in cariera muzicala avand si talent. Antonio are 18 ani si e preocupat de matematica ce ii place mult. Socrii au placut-o din prima clipa, mama ei avand ceva reticente impotriva lui, dar dupa l-a indragit foarte tare.

(w670)

Arlinda e soprana, a terminat conservatorul in Romania si a cantat si canta in continuare la Opera Romana si la Muzeul Bucuresti, dar si pe alte scene din tara. Adrian Majuru, directorul Muzeului numind-o Diva Muzeelor si avea dreptate tinand cont de sarmul inconestabil al artistei. Si ea si sotul ei gatesc impreuna, dar artista il intrece. Marius prefera mancare albaneza, tave dheu in special dar adora si bucataria romaneasca.

(w670)

Ii spune des te iubesc lui Marius

Arlinda este si atasat cultural la Ambasada Albaniei pe care o promoveaza peste tot. Arlinda ii face des cadouri sotului ei, ii spune mereu te iubesc, iar el nu-i prea zice, dar iti dai seama ca nu poate fara ea. Arlinda nu ar putea nici ea trai fara Marius si recunoaste ca adora sa ii faca cadouri. Le place sa mearga la film, sa calatoreasca in Albania, dar si in alte ţari unde sunt incantati de tot ce gasesc frumos. Povestea lor de dragoste e una fabuloasa. Arlinda se vede imbatranind alaturi de Marius, fiind bunici tineri intr-o casa mare, spatioasa, inconjurati de nepoti si un semineu, depanand povesti si amintiri despre iubirea lor atat de frumoasa. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel