Apple lansează primul iPhone 5G ”low cost” de Ziua Internaţională a Femeii. Noul FaceID va funcţiona şi cu masca pe faţă

iOS 15.4 Beta 1. Urmează să fie lansată versiunea finală / Foto: Twitter
iOS 15.4 Beta 1. Urmează să fie lansată versiunea finală / Foto: Twitter

Luna viitoare, Apple va organiza un eveniment de amploare unde va prezenta mai multe produse. Noul iPhone "low cost" ar fi primul update al modelului iPhoneSE din ultimii doi ani şi va avea funcţii specifice reţelei 5G, o cameră îmbunătăţită şi un procesor mai rapid. Tot pentru 8 martie se anunţă şi o serie de noutăţi software.

Apple Inc ne-a obișnuit, încă din anii trecuți, cu evenimente de lansare în primăvară prin intermediul cărora lansează noi modele. Astfel , compania de top va organiza, pe 8 martie, un eveniment important pentru consumatorii de tehnologie din toată lumea, conform surselor Bloomberg. Sunt aşteptate să fie prezentate noi versiuni de iPhone SE şi iPad Air, ambele cu 5G. Nu este pentru prima oară când apar informaţii despre iPhone SE 5G. Se bănuieşte că acest model va păstra acelaşi design, bazat pe scheletul lui iPhone 8 pe care Apple îl tot refoloseşte de mai mulţi ani. Mai mult ca sigur că Apple va pune un chipset nou în acesta, probabil A15, care se găseşte şi în iPhone 13. Camera foto şi spaţiul de stocare ar putea primi şi ele upgrade-uri.

În cazul noului iPad Air, noutăţile s-ar putea să fie şi mai puţine. Deocamdată, pe lângă 5G, se vorbeşte doar de un chipset nou pentru această tabletă. Dincolo de evenimentul de pe 8 martie, în aceeaşi lună Apple este aşteptată să lanseze un nou Mac cu chipset propriu şi iOS 15.4. Această versiune va aduce noi capabilități şi pe iPhone. Una dintre ele este mult așteptată încă de la începutul pandemiei, când au apărut problemele legate de Face ID, care nu este „compatibil” cu măștile de protecție. Noul sistem de operare va permite recunoaşterea facială chiar şi cu masca trasă până sub ochi. Mai târziu, în decursul acestui an, probabil că ne putem aștepta la noi desktop-uri iMac și Mac Pro, un MacBook Air reproiectat, dar și la un MacBook Pro actualizat de ultimă generație. Printre care se numără și trei ceasuri Apple, patru modele iPhone 14 și noi AirPods. Totuși, nu stați treji așteptând ocazia de a cumpăra o cască Apple de realitate mixtă AR / VR, pentru că este puțin probabil să sosească până în 2023.

Se pare că Apple ar da semne că depăşeşte dificultăţile provocate de oferta insuficientă de cipuri pentru computere. În ianuarie, a raportat că a obţinut vânzări record în trimestrul sărbătorilor de iarnă, depăşind estimările legate de profit şi anticipând că deficitul de semiconductori se atenuează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel