Apple a lansat iPad Mini. Vezi ce preț are și când va intra în România

ipadmini
ipadmini

Mai mic decât un iPad si mai mare ca un iPhone, iPad Mini reprezinta ultima invenția  cu care Apple intră în lupta direcă cu alte gadgeturi precum Kindle Fire HD, Nexus 7 si Galaxy Tab 2 (7.0). Într-un eveniment special, Apple a organizat la San Jose, California, lansarea noului produs al său.

 "E peste iPad 2", spun oficialii de la Apple despre noul său produs, care va începe de la un preț de 329 de dolari. În Romania, iPad Mini va apărea pe 2 noiembrie și va avea un procesor dual-core A5, cameră FaceTime HD si de 5 MPiSight în spate, o baterie cu autonomie de 10 ore și aceeași rezolutie cu iPad 2.

 iPad Mini va avea 7,85 inch, rezoluţie de 1024x768, grosime de 7,2 mm, 0,3 kilograme (cu 53% mai uşor decât iPad), iar conform Yoda.ro Apple a comandat deja 10 milioane de bucăți ce vor fi scoase imediat la vânzare. Cel mai scump model va costa 659 de dolari.

 Analiştii economici consideră că "iPad Mini" va avea succes mai ales datorită perioadei alese pentru lansare. Astfel, tableta ar putea fi "un cadou nu atât de scump pentru Crăciun".

Apple a prezentat marţi seară și noul MacBook Pro, la preţul de 1699 de dolari.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel