Apple a înregistrat vânzări record la iPhone 5

Apple a vândut un număr record de iPhone-uri la numai trei zile de la lansarea acestora pe piață. Cifra se ridică la peste cinci milioane, în timp ce analiștii anticipau că livrările ar putea atinge până la 10 milioane de unități în primul week-end de la lansare.

Cererea pentru iPhone 5 a depășit oferta inițială din această cauză o parte din precomenzile primite de companie vor fi onorate în luna octombrie.

"Cererea pentru iPhone 5 a fost incredibilă şi lucrăm din greu pentru fiecare client care îl doreşte să îl primească cât mai repede", a declarat într-un comunicat directorul general al Apple, Tim Cook.

De asemenea a declarat că stocurile din magazine au fost epuizate, dar vor continua să fie aprovizionate, în timp ce clienții pot comanda telefoanele on-line. IPhone 5 este disponibil în Statele Unite, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore şi Marea Britanie, iar din 28 septembrie va fi prezent pe pieţele din alte 22 de ţări. Până la sfârşitul acestui an, iPhone va fi la vânzare în 100 de state.
Vânzările sunt cu puțin peste cele înregistrate la lansarea modelului precedent, iPhone 4S, din primele trei zile. iPhone 5 este cel mai subţire şi mai uşor smartphone al Apple, fiind complet reproiectat pentru a include un ecran de 4 inci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel