Apariție surpriză la ”Românii au talent”: Fiul lui Florin Călinescu, moment inedit

Fiul lui Florin Călinescu, Petru, urcă în această seară pe scena ”Românii au talent”. 

ROMÂNII AU TALENT, ULTIMA SEMIFINALĂ, 26 MAI 2017. Petru Călinescu a început să cânte în liceu, după ce a urmat, timp de cinci ani, cursuri de pian clasic și a continuat studiile în muzică în Marea Britanie, sub atenta îndrumare a lui Sir Paul McCartney, la Liverpool Institute for Performing Arts.

ROMÂNII AU TALENT, ULTIMA SEMIFINALĂ, 26 MAI 2017. Genurile muzicale pe care le preferă artistul sunt jazz/ swing, pop/ rock și musical theatre.

ROMÂNII AU TALENT, ULTIMA SEMIFINALĂ, 26 MAI 2017. ”Pentru mine, Românii au talent înseamnă, în primul rând, o rampă de lansare extrem de binevenită pentru talentele țării noastre. Am primit cu mare drag invitația de a urca la rândul meu pe această scenă, unde voi interpreta o piesă fără vârstă: Always on my Mind. De-a lungul deceniilor, aceasta a fost interpretată de către artiști precum Elvis Presley, Willie Nelson sau Michael Buble și este nelipsită din repertoriul meu. Este plăcerea mea să o interpretez acum la Românii au talent.”, a spus Petru Călinescu despre momentul pe care l-a pregătit pentru ultima semifinală LIVE ”Românii au talent”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel