Anunţul incredibil al unui astronaut: ”Extratereștrii se pregătesc de ATAC”

Un astronaut a făcut o afrimație incredibilă, spunând că planeta trebuie să se pregătească pentru un atac al extratereștrilor.

Claudie Haignere, prima femeie din Europa care a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională apare într-un reportaj de pe Youtube publicat de UFOmania în care susţine că Pământul va fi atacat de extratereştrii, anunţă Antena 1.

Femeia a făcut afirmaţia şocantă în 2008 după ce a avut o criză pentru care a fost dusă la spital şi care i-a speriat pe toţi cei apropiaţi ei.

După ce a înghiţit toate pastilele de prin casă, femeia a început să delireze şi să facă afirmaţia cutremurătoare: "Pământul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informații. Extratereștrii vin peste noi".

Haignere a intrat în comă după tentativa de sinucidere. După ce şi-a revenit miraculos aceasta nu avea idee de ce a recurs la gestul nebunesc şi de ce a făcut afirmaţia despre invazia extratereştrilor.

Claudie a fost în 1993 "back-up" pentru misiunea Mir-Altair, în 1996 a făcut prima vizită în spațiu, iar în 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Stația Spațială Internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel