Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a impresionat la Antena 1, la ”Chefi la cuțite”. Povestea de viață dureroasă

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, i-a impresionat pe cei trei chefi la Antena 1, cu preparatul său. 

Antonia Ștefănescu a venit la Antena 1, în emisiunea ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de pui: ”Astăzi o să prepar o ciorbă de pui, se numește Ciorbă deasă de porumb.” Deși este model și arată impecabil, Antonia Ștefănescu spune că-i place să gătească, dar și să mănânce: ”Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place să văd ce iese. Iubesc și să mănânc, sunt gurmandă, mâncarea mă face fericită. Mă chinui să mă abțin să nu mănânc, să nu mă îngraș. Mâncarea adună oameni, prieteni, la masă. În plus, când gătești nu poți face doar o porție, faci mai multe și împarți'”. 

Deși are mereu o prezență plăcută, Antonia Ștefănescu duce în spate o mare durere: un tată bolnav, cu care a rămas singură, dar și o mamă care a plecat din țară când ea era mică. I-a spus că pleacă pentru 9 luni, dar au trecut 17 ani: ”Eu știu să fac mai mult mâncăruri tradiționale de la mama și de la bunica. O iubesc pe mama atât de mult și, efectiv, ea este eroul meu. Pentru mine nu există o femeie mai puternică. Aveam 9 ani când mama ne-a anunțat că este nevoită să plece la muncă în Italia, pentru că tatăl meu se îmbolnăvise de trei ani și, evident, a fost greu să ne descurcăm doar cu salariul ei. Mi-a spus să o ascult pe sora mea că ea va lipsi doar nouă luni, doar că aceste nouă luni s-au transformat în 17 ani și încă nu a venit acasă. După nu foarte mult timp a plecat și sora mea la facultate la Timișoara și apoi am rămas cu tata. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu el. Oricum era o relație frumoasă, dar s-a dezvoltat și a devenit ceva care să reziste pentru tot restul vieții, a spus Antonia Ștefănescu.

Ea a primit cuțitul care o trimite în etapa următoare a competiției culinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel